Căutare Live

Carmen de la Sălciua are o mamă foarte frumoasă care îi seamănă leit. Cum arată femeia care i-a dat viață

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de manele de la noi din țară, iar de curând le-a arătat fanilor cum arată mama ei și cât de bine îi seamănă.

Carmen de la Sălciua are o mamă foarte frumoasă care îi seamănă leit. Cum arată femeia care i-a dat viață

Instagram

Carmen de la Sălciua a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama acesteia, iar fanii au putut remarca asemănarea dintre ele, care este una izbitoare. Au o relație foarte bună și se înțeleg de minune.

Carmen de la Sălciua, imaginea emoționantă alături de mama ei. Cât de bine îi seamănă

Carmen de la Sălciua are o mamă cu care se mândrește cu orice ocazie posibilă. Vedeta a publicat de curând o fotogrfie inedită cu femeia care i-a dat viață, cu ocazia zilei de 8 martie, iar fanii cu siguranță au fost surprinși să le vadă împreună.

Citește și: Carmen de la Sălciua, schimbare impresionantă de look. Cât de bine arată artista cu părul lung și breton

Cântăreața seamănă foarte bine cu mama ei, iar fanii sigur i-au transmis multe cuvinte de apreciere și de laudă. Artista a publicat și un mesaj emoționant pentru mama ei, mulțumindu-i pentru toate sfaturile pe care femeia i le-a dat de-a lungul timpului.

Fanii au putut să vadă cât de bine seamănă cele două.

Carmen de la Sălciua iubește din nou

Artista radiază de fericire de când a confirmat relația cu noul său iubit, Marian. Deși au existat mai multe speculații cu privință la povestea lor de dragoste, Carmen de la Sălciua nu a ascultat de gura lumii.

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a fotografiat în cadă, acoperită doar cu spumă. Cât de bine arată cântăreața și ce i-au spus fanii

Într-un interviu pentru fanatik.ro, citat de viva.ro, vedeta a oferit inforații neașteptate despre bărbatul care a cucerit-o, după o perioadă lungă în care a stat singură.

„Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (…) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, a spus artista, potrivit sursei citate mai sus.

„Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită. (...) Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat”, a mai adăugat ea.

Carmen de la Sălciua a vorbit despre noul ei iubit

Vedeta a fost implicată recent într-un scandal, fără voia ei, din cauza actualei soții ale iubitului ei, care a intervenit la Acces Direct pentru a-și spune nemulțumirile pe care le-a trăit atunci când a aflat că soțul ei, deși separat de ea, s-a combinat cu atista Carmen de la Sălciua.

Cântăreața a făcut lumină în acest subiect și a explicat faptul că la momentul în care ea și actualul ei iubit au început o relație, bărbatul era separat de soția sa, ba chiar acesta și intentase divorțul de ea.

Carmen de la Sălciua a cucerit inimile românilor cu vocea sa cu adevărat puternică. Vedeta a vorbit deschis pentru fanatik.ro, citat de viva.ro , despre noua relație pe care o are cu un bărbat căruia încă nu i-a dezvăluit identitatea.

„Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (…) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, a spus Carmen de la Sălciua pentru sursa amintită mai sus.

Gabriela Cristea a publicat o imagine emoționantă cu Tavi Clonda și fiica lor cea mică. În ce ipostază au fost surprinși... Andrei Ștefănescu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cum l-a surprins Liviu Vârciu într-o pauză de filmare: „Îți face ...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x