Căutare Live

Cât de frumoasă s-a făcut fiica Iuliei Albu. Criticul de modă și-a lăsat fata să poarte machiaj: „Top model”

Iulia Albu se mândrește cu fiica sa. Mikaela devine mai frumoasă pe zi ce trece, iar în una dintre cele mai recente apariții ale sale, fetița a purtat un machiaj discret.

Fiica Iuliei Albu este născută în luna octombrie a anului 2009

Instagram

Iulia Albu a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu fiica ei în vârstă de 12 ani și jumătate, iar în descrierea imaginii criticul de modă a scris: „A vrut eyeliner și pistrui. Asta în cazul în care peste un an veți observa cum albesc subit”.

Cât de frumoasă este Mikaela, fiica Iuliei Albu

„Top model”, Așa mamă, așa fiică”, „O frumusețe de copil”, „E așa de gingașă”, „E superbă”, „Ce frumusețe de fată”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fani în dreptul imaginii.

În fotografie se observă cum fiica Iuliei Albu poartă eyliner și părul prins.

Citește și: Iulia Albu, un om sensibil, care a renunțat la cariera de avocat pentru modă: „O femeie puternică plânge pe dinăuntru ca o câștigătoare”

Iulia Albu, dezvăluiri despre fiica sa, Mikaela

Fiica Iuliei Albu are și ea cont de Instagram, dar mama sa nu-i dă voie să petreacă mult timp pe Internet.

„Mikaela are un cont de Instagram care este administrat de agenția mea. Timpul pe care îl petrece pe device-uri este limitat la două ore pe zi”, a declarat Iulia Albu pentru revista Unica.

Întrebată de mai multe ori dacă fiica sa îi „va călca pe urme” și va deveni desgner vestimentar, Iulia Albu a răspuns ferm că Mikaela își va croi propriul drum în viață.

Citește și: Iulia Albu, fotografia din copilărie cu designerul de modă care i-a înduioșat pe fani. Cum arăta vedeta când era doar o copilă

„Nu înțeleg concepția asta cu «călcatul pe urme», adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!.

Ce studii are Iulia Albu

Iulia Albu se numără printre cele mai importante prezențe din lumea modei, însă puțini sunt cei care știu ce studii are de faptul designerul vestimentar. Creatoarea de modă a vorbit despre viața ei profesională și studiile pe care le are în platoul Observator.

Vedeta a dezvăluit că a absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universității București și a ratat o carieră de procuror sau judecător pentru a avea una de designer de modă, urmând mai departe cursuri de “Modă”, la UNARTE.

,Am studiile necesare și este important ca în orice domeniu să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveți continuu, să îți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să muncești pentru asta, să citești foarte mult, să fii critic tu cu tine.", a declarat Iulia Albu.

Regina Elisabeta a II-a, în pericol, după ce un bărbat s-a infiltrat printre gărzi. Cum a reușit și ce l-a dat de gol... Cum arăta Vlad Drăgulin în copilărie. Imaginea din clasa a șaptea care i-a surprins pe fani...
Parteneri
3 perechi de zodii care se înțeleg din priviri. Cupluri din zodiac care formează perechea perfectă
Catine.ro
Ultimele știri
x