Antena Căutare

Ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurențiu Reghecampf. De la ce a pornit bătaia dintre cei doi

În imaginile care au apărut în presă cu altercația dintre cei doi, se vede clar când Anamaria Prodan îi arată ceva pe telefon lui Laurențiu Reghecampf, iar acesta stă cu mâinile la spate și se uită. 

Ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurențiu Reghecampf. De la ce a pornit bătaia dintre cei doi
Ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurențiu Reghecampf | Youtube

După ce antrenorul s-a uitat în telefonul impresarei și a vrut să plece, aceasta l-a oprit, iar ce a urmat între cei doi este greu de descris în cuvinte. Conflictul dintre ei a degenerat.

Ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a spus pentru realitatea.net că totul a pornit de la faptul că i-a arătat sutele de articole din presă care s-au scris despre ei de când au anunțat că se despart. Se pare că mai apoi lucrurile nu au mers în direcția cea bună.

"Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el. De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă", a spus sexy impresara pentru sursa menționată mai sus.

Impresara a spus că Laurențiu Reghecampf a ajuns la Snagov pentru a duce o invitație la botezul lui Liam, băiețelul pe care îl are cu Corina Caciuc, fostului lui naș de cununie. Acest bărbat locuiește lângă vila de la Snagov a soților Reghecampf.

"A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj nici să respire în fața mea. Probabil a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să plece, dar nu a vrut. A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecere. Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf. L-a sunat și a ieșit, a făcut 3 pași și ne-am oprit în locul în care au început filmările. Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc", a mai adăugat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

Prințesa de Aur, total schimbată. Ce mai face și cum arată acum Loredana Anghelache... Sofia, filmată de mama ei într-o rochie de prințesă și machiată. Fiica Biancăi Drăgușanu a împlinit 6 ani: „Suntem feric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x