Antena Căutare

Ce pensie are Corina Chiriac după zeci de ani pe scenă. Suma infimă care apare pe talonul artistei,

Corina Chiriac a dezvăluit că are o pensie mică, în ciuda faptului că și-a dedicat întreaga carieră scenei românești. Iată ce destăinuiri a făcut!

Ce pensie are Corina Chiriac după zeci de ani pe scenă. Suma infimă care apare pe talonul artistei Galerie
Ce pensie are Corina Chiriac după zeci de ani pe scenă. Suma infimă care apare pe talonul artistei | Hepta

Corina Chiriac se numără printre artistele de succes de la noi din țară. Dar cu toate că și-a construit cariera în zeci de ani de muncă, astăzi încasează o sumă de bani mult prea mică, din care nu își poate asigura o bătrânețe lipsită de griji.

Citește și: Ce pensie încasează Gheorghe Turda, după 55 de ani de muncă: „Alții au emis pretenția să aibă pensia mea”

Ce pensie are Corina Chiriac după ani întregi de carieră

Corina Chiriac și-a făcut debutul muzical în anul 1965 la Casa de cultură a studenților „Grigore Preoteasa” din București, în cadrul concursului „Debuturi”.

În ciuda carierei longevive și a notorietății, artista recunoștea, în urmă cu ceva timp, că încasează o pensie mică, care o constrânge la un trai modest, însă fără a dezvălui suma exactă.

„Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber. Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă.”, a mărturisit Corina Chiriac, în urmă cu ceva timp, pentru formula-as.ro, citată de Viva.

Citește și: Ce pensie primește Florin Piersic după o viață dedicată scenei. Suma minoră care nu “compensează” muntele de talent al actorului

Corina Chiriac, despre viață și religie, la 73 de ani. Ce spune artista

Corina Chiriac și-a deschis inima și a vorbit despre lucruri care țin de viață și de moarte, dar și despre credință.

„Mesajul pe care am vrut să-l transmit prin cartea mea, pentru care am stat opt luni în casă să o scriu, și mă bucur că s-a publicat, e un mesaj prin care încurajez pe toată lumea să creadă în Dumnezeu și să înțeleagă că bunul Dumnezeu ne-a dat și nouă o viață veșnică. Sunt convinsă că există viață veșnică, fapt documentat de personalități mari. Sunt conferințe despre faptul că moartea e doar o trecere într-un plan astral, în care continuă să trăiască cei care nu mai sunt printre noi. Avem și noi o speranță că ne vom revedea cu cei dragi.”, a spus Corina Chiriac pentru cancan.ro.

„Există peste 300 de mărturii de la oameni readuși la viață, culese de doctorul Raymond în cartea sa, pe care am citit-o, care povesteau cum au trecut printr-un tunel, iar acea lumină i-a condus într-un alt plan astral, unde s-au întâlnit cu rudele plecate. Mie mi se pare fascinant. Unii au stat în comă un timp uriaș și au fost ținuți în viață de niște aparate. Iar când s-au trezit au povestit lucruri interesante. Se pare că nu-i chiar așa, că atunci când mori te duci în iad. Nimeni nu se bucură, însă, să părăsească viața, dar faptul că nu există un final și gata, și te poți revedea cu cei plecați mă bucură. Important e că toți continuăm în altă parte.”, a mai spus ea pentru sursa de mai sus.

Veste tristă despre Gogoașă din Trăsniții. Prin ce trece îndrăgitul actor Constantin Zamfirescu din 2020... Imagini tulburătoare cu Dan Ciotoi pe patul de spital. Ce se întâmplă cu artistul de la Generic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x