Cum a murit, de fapt, Marcel Toader! Cel mai bun prieten, dezvăluiri neașteptate: ”I-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă!”

Marcel Toader, fost sportiv de performanță și om de afaceri, s-a stins din viață subit, la vârsta de 56 de ani, după ce a suferit un infarct, iar medicii nu au putut să facă nimic pentru el. 

Marcel Toader, fost sportiv de performanță și om de afaceri, s-a stins din viață subit, la vârsta de 56 de ani, după ce a suferit un infarct, iar medicii nu au putut să facă nimic pentru el.

Marcel Toader s-a stins din viață în fața prietenilor săi, Johnny Săndulescu, care a povestit cum s-a stins din viață bărbatul.

Citește și: Mara Bănică, prima reacție după ce Marcel Toader a murit: ”Sper că ți-ai pus cel mai bun prieten să râdă de mine!”

”Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru”, a declarat artistul pentru wowbiz.ro.

Marcel Toader a decedat, sâmbătă, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanță, având numai puțin de 30 de selecții în echipa națională a României.

Citește și: Marcel Toader, fostul soț al Mariei Constantin, a murit la doar 56 de ani

Pentru naționala marea a României a evoluat între anii 1982 - 1990, timp în care a adunat 30 de selecții, informează Federația Română de Rugby.

Acesta a fost recunoscut, de asemenea, pentru viața amoroasă tumultuoasă, el fiind căsătorit de șase ori, iar printre soțiile sale numărându-se Gabriela Cristea, Anamaria Ferenț și Maria Constantin.

Ultimele știri