Căutare Live

Cum arată acum copiii celor mai frumoase femei din familiile regale din întreaga lume

Prințesele și reginele din cele mai importante familii regale din lume au copii extraordinar de frumoși, care le seamănă leit.

Rania Al-Abdullah l-a întâlnit pe prințul Iordaniei în 1993 și atunci a început povestea lor de dragoste, iar 6 luni mai târziu s-au căsătorit.

profimedia

Cele mai frumoase femei din familiile regale din întreaga lumea au copii pe măsură, de o frumusețe rară.

Cu toții știm cât de frumoasă este ducesa de Cambridge, Kate Middleton, iar cei trei copii ai săi sunt printre cei mai frumoși copii din familiile regale din întreaga lume.

Cei mai frumoși copii din familiile regale ale lumii

Regina Letizia a Spaniei

De o frumusețe delicată, cu o eleganță aparte, Regina Letizia a Spaniei a câștigat admirația poporului spaniol prin felul său de a fi. Regina este căsătorită cu Regele Felipe al VI-lea din 2004.

În 2005, regina Letizia a dat naștere primului lor copil, Leonor. După abdicarea regelui Juan Carlos I al Spaniei, Leonor a obținut titlul de prințesă de Asturia, devenind astfel moștenitoarea tronului. Leonor, care îi seamănă leit mamei sale, având aceleași trăsături, este deja o domnișoară frumoasă, care a început să se implice și ea în viața regală a Spaniei, participând la evenimente, alături de părinții ei.

Citește și: Ce se întâmplă cu rochia de mireasă a Prințesei Diana la aproximativ 24 de ani de la moarte. Harry şi William și-au dat acordul

Regina Rania a Iordaniei

Rania Al-Abdullah l-a întâlnit pe prințul Iordaniei în 1993 și atunci a început povestea lor de dragoste, iar 6 luni mai târziu s-au căsătorit. Nunta lor a fost considerată o sărbătoare națională. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună 4 copii.

Prințesa Iman bint Abdullah este copia fidelă a mamei sale, fiind de o frumusețe răpitoare.

Prințesa Charlene de Monaco

Prințesa Charlene de Monaco are niște trăsături feminine superbe și e de o eleganță aparte, având o siluetă de invidiat în ciuda faptului că este mama a doi copii. Fosta înotătoare olimpică l-a întâlnit pe cel care avea să îi devină soț în 2000, la o competiție de înot din Monte Carlo.

Citește și: Cum e posibil ca Regina Elisabeta să aibă 2 zile de naștere. Care e explicația

Un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit, iar din frumoasa lor poveste de dragoste s-au născut doi copii superbi, care îi seamănă leit Prințesei Charlene. Prințesa a născut gemenii Prințesa Gabriella și Prințul ereditar Jacques în 2014.

Micuța Gabrielle, în vârstă de 7 ani, a moștenit trăsăturile delicate ale mamei sale, fiind mereu lăudată pentru frumusețea ei.

Prințesa Madeleine a Suedei

Frumoasa prințesă cu părul blond și ochii albaștri nu e departe de modele de prințesă din filmele Disney. Ea este cea mai mică fiică a Regelui Carl XVI Gustaf și a Reginei Silvia. Fiind adesea văzută la evenimente caritabile, dar și la diferite festivități naționale, Prințesa a fost remarcată de Christopher O'Neill, iar în 2012 cei doi s-au logodit, iar nunta a avut loc un an mai târziu.

Primul copil al frumosului cuplu, Prințesa Leonore, s-a născut în 2014, iar cel de-al doilea, Prințul Nicolas, s-a născut în 2015. Micuța Leonore seamănă perfect cu mama ei și nu e de mirare că e atât de frumoasă.

Ce iubită frumoasă are Victor Slav. Imaginile la care și mama prezentatorului TV a comentat... Cum arată Rania, fiica lui Adrian Cristea și a Denisei Nechifor. A moștenit frumusețea părinților...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x