Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Cum arată părinții Anei Maria Mocanu? Fosta asistentă "păcătoasă" a publicat o fotografie emoționantă cu cei care i-au dat viață!

Ana Maria Mocanu este o prezență pozitivă de fiecare dată, însă iată de unde a primit toată această stare de bine, dar și frumusețea. Vedeta a publicat o imagine emoționantă cu părinții săi!

Ana Maria Mocanu

Toată lumea o cunoaște pe Ana Maria Mocanu, bruneta sexy care face furori oriunde merge atât prin frumusețea sa, dar și pentru energia pozitivă de care dă dovadă de fiecare dată.

Deși a trecut prin numeroase despărțiri și împăcări, fosta asistentă TV trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Rareș, însă și ei au întâmpinat probleme și chiar s-au despărțit de câteva ori pentru perioade scurte.

Mereu vorbește despre bărbatul care a apărut în viața ei, însă de puține ori a discutat despre cei care i-au dat viața.

Toți știm cum arată Ana Maria Mocanu, dar câți știu cum arată surorile ei, Mihaela și Gabriela? Fosta asistentă "păcătoasă" are cu ce se mândri! | Foto

Bruneta a publicat în urmă cu puțin o imagine emoționantă cu părinții săi, iar fanii au observat imediat de unde aceasta a luat frumoasele trăsături cu care acum cucerește pe toată lumea. Ana Maria Mocanu și-a făcut timp pentru cei care i-au dat viață, și potrivit imaginii, aceasta a ieșit cu părinții în oraș la masă!

Bruneta e pregătită să revină cu o surpriză de proporții. În urmă cu doar câteva săptămâni a anunțat că va trebui să plece din țară împreună cu iubitul său deoarece lucrează împreună la un proiect foarte important, însă nu a dat prea multe detalii despre ce e vorba.

Cum arată părinții Anei Maria Mocanu? Fosta asistentă "păcătoasă" a publicat o fotografie emoționantă cu cei care i-au dat viață!

Recomandari