Cum arată Rania, fiica lui Adrian Cristea și a Denisei Nechifor. A moștenit frumusețea părinților

Rania, fiica lui Adrian Cristea cu Denisa Nechifor, a crescut și s-a transformat într-o domnișoară superbă. Are 12 ani, dar aproape a prins-o din urmă pe mama sa la înălțime.

Rania, fiica lui Adrian Cristea cu Denisa Nechifor, a crescut și s-a transformat într-o adolescentă superbă

Profimediaimages.ro

Cu toate că părinții ei s-au despărțit când era foarte mică, ambii s-au implicat activ în educația ei, cu toate că Adrian Cristea nu a plătit pensie alimentară.

Rania a crescut foarte frumos și mama ei este foarte mândră de ea. Denisa se laudă de fiecare dată când are ocazia cu fetița sa, inclusiv pe rețelele de socializare.

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, aceasta povestea că are o relație deosebită cu micuța sa și a fotbalistului Adrian Cristea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, imagine adorabilă alături de fiica ei. Cât de mult a crescut Sofia

”Îmi doresc poate un alt copil, deși nu vreau să audă fiica mea pentru că nu vrea. Ea are zece ani și încă dormim în același pat. Se va obișnui cu cineva care îmi va oferi o stabilitate. Suntem cumva dependente.”, spunea Denisa Nechifor.

Adrian Cristea se înțelege bine cu fiica sa, Rania

Rania s-a bucurat, în ciuda despărțirii părinților, de atenția și iubirea ambilor. Fetița nu are o relație minunată doar cu mama sa, ci și cu tatăl.

”Rania are o relație specială cu tatăl ei, încurajată de mine de când s-a născut, și așa va fi și în continuare. Așa e benefic creșterii sănătoase a copilului. Suntem prieteni, cooperăm, colaborăm, în măsura în care poate, își aduce și el aportul.

Citește și: Gina Pistol, ieșire în familie de Sărbători. Unde a dus-o pe fiica ei și cum s-a fotografiat alături de micuța Josephine

A venit la Rania acum, în pandemie, de câteva ori, au fost un picuț mai precauți, dar probabil va veni și de Sărbători. Este un tată foarte bun. Pensie alimentară nu am avut niciodată! Nu am cerut, nu mi s-a dat. Nu am avut pretenții financiare și asta pentru a asigura liniștea copilului. ”, declara Denisa Necifor în urmă cu câteva luni pentru Impact.

Cum arată Rania, fetița lui Adrian Cristea cu Denisa Nechifor

Recent, Denisa Nechifor a publicat o imagine cu fiica sa, Rania. Chiar dacă are doar 12 ani, Rania este aproape la fel de înaltă ca mama sa. Ea a moștenit frumusețea ambilor părinți, cu toate că seamănă foarte bine cu tatăl său, fostul fotbalist Adrian Cristea.

Citește și: Augustin Viziru, portret de familie. Cum arată Oana, mama fiicei sale și femeia care l-a cumințit

În imaginea postată de mama sa, adolescenta poartă un tricou negru, oversized și pantaloni scurți din jeans. Mama sa a ales o rochie de vară, cu imprimeu floral și cele două stau îmbrățișate, într-o grădină. ”În siguranță”, a scris Denisa Nechifor la descrierea fotografiei.

Ultimele știri