Căutare Live

Gina Pistol, ieșire în familie de Sărbători. Unde a dus-o pe fiica ei și cum s-a fotografiat alături de micuța Josephine

Gina Pistol își ține la curent fanii în ceea ce privește activitățile din viața ei. De sărbători, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a plecat la mere, împruenă cu fiica și iubitul ei.

Gina Pistol și-a dus fiica în prima zi de Paște la mare și a petrecut timp în familie

Antena 1 & Instagram

Gina Pistol a plecat departe de agitația bucureșteană și a ajuns pe malul mării în prima zi de Paște, unde s-a bucurat de soare și timp petrecut alături de Smiley și Josephine.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a publicat pe Insta Story imagini în care plimbă pe nisip căruciorul în care se află micuța Josephine. De asemenea, îndrăgita vedetă a publicat și o fotografie cu ea pe Instagram, care a stârnit imediat aprecierile și urările fanilor.

În a doua zi de Paște, Gina Pistol și Smiley au lăsat malul mării pentru verdele pădurii. Cuplul a plecat cu Josephine la o plimbare prin pădure. De asemenea, cei doi au postat pe rețelele sociale imagini și mesaje din pădure: „Nu bucurăm de liniște a spus Gina Pistol pe stories.

„După un weekend cu familia extinsă...astăzi am ieșit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei și pădurea”, a scris iubitul Ginei Pistol pe Instagram.

Ce a răspuns Gina Pistol la întrebarea: „Cu cine seamănă Josephine”

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

Citește și: Gestul emoționant al Ginei Pistol pentru fiica ei. Ce i-a dăruit proaspăta mămică fetiței sale

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol și-a fotografiat fetița alături de iubitul său într-un moment înduioșător. Ce a scris i-a emoționat pe toți

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în martie 2021

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie, după ce o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată.

Citește și: Gina Pistol, imagine nemaivăzută până acum, alături de Smiley. Ipostaza înduioșătoare în care s-au lăsat fotografiați cei doi

Așadar, Josephine Ana reprezintă o adevărată minune în viața celor doi îndrăgostiți.

„Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Și eu i-am spus atunci: <<Ai răbdare. Nu e după noi. Dacă este să se întâmple se va întâmpla>>. Cred că nu m-a crezut atunci. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta, că ea e dătătoarea de viață. A venit și într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost solicitat săptămână de săptămână să plec la concerte. Am timp să trăiesc etapa asta. Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta”, a spus Smiley în podcastul lui Mihai Morar Fain și Simplu.

Augustin Viziru, portret de familie. Cum arată Oana, mama fiicei sale și femeia care l-a cumințit... Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit 6 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi din perioada în care s-au cunoscu...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x