Dana Săvuică a renunțat la sutien pe plajă. Ipostaza lipsită de inhibiții în care s-a lăsat fotografiată la 51 de ani

Dana Săvuică se numără printre vedetele de la noi trecute de 50 de ani care se află într-o formă fizică de invidiat. Blonda pozează lipsită de inhibiții, ca acum 30 de ani.

Dana Săvuică este într-o formă fizică de invidiat la 51 de ani

Instagram

Dana Săvuică este activă pe rețelele sociale, publicând imagini realizate în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe. În una dintre imagini diva în vârstă de 51 de ani apare fără sutien, pe plajă, acoperită doar de o pălărie din paie.

„Născută liberă”, a scris Dana Săvuică în dreptul imaginii îndrăznețe.

Dana Săvuică a pozat în 1999 pentru primul număr al revistei Playboy din România

Dana Săvuică a pozat pentru coperta primului număr Playboy din România, în anul 1999.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy a murit în anul 2017, iar Dana Săvuică a transmis un mesaj pe rețelele sociale, prin care a descries experiența de a poza pentru aceasră revistă.

Citește și: Dana Săvuică s-a pozat fără sutien! Cât de dur au criticat-o urmăritorii pe vedetă! "Ai o anumită vârstă"

„În anul 1999 eu am avut curajul să apar pe primul număr al revistei Playboy din România, aşa cum a făcut-o şi Marilyn Monroe în anul 1953 pe primul număr al revistei din America. După noi au urmat zeci,sute şi mii de femei frumoase, care au considerat că arta frumosului prin expunerea corpului, cu toate perfecţiunile şi imperfecţiunile lui este o continuare firească a picturii moderne. Un tablou cu un nud este admirat pentru că e viziunea lui Rubens,de ce să nu admirăm o poză artistică a unui nud realizat de un fotograf precum Herb Ritts( în cazul lui Cindy Crowford) sau Richard Fegley( în cazul meu). Pentru mine, apariţia în Playboy a fost o onoare, transmiţând un mesaj către femeile romance care intrau în era emancipării: Suntem femei, deci suntem frumoase. Frumuseţea este o încântare pentru noi, iar noi trebuie să iubim această frumuseţe. Cum e să fii fată? Tocmai ce am scris într-o carte pe această temă... E adevărat că această alegere a mea ţine de felul în care privesc eu viaţa, dar n-aş vrea să fiu femeia care se uită în urma ei, regretând că nu a făcut ceea ce şi-a dorit, că şi-a călcat peste principii sau a ţinut cont de gura lumii. Je ne regrete rien.” , a fost mesajul Danei.

Citește și: Dana Săvuică, în vacanță pe litoral. În ce ipostază sexy a putut să se pozeze la 51 de ani

Cum se menține Dana Dăvuică în formă

Dana Săvuică a mărturisit că arată atât de bine la 51 de ani pentru că are grijă de corpul său, face sport și face tot felul de tratamente de întreținere.

Citește și
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Mai multe articole

. În fiecare zi fac mişcare cu bicicleta, plimb câinele, fac exerciţii cu cercul (holahoop) deci încerc să evit instalarea sedentarismului. Sunt foarte ocupată şi stau mult la laptop sau pe telefon, aşa că ăsta este un dezavantaj pe care îl mai acopăr cu anumite terapii şi tratamente naturiste. ”, a declarat Dana Săvuică în iulie 2020 pentru Click!

Vara trecută Dana Săvuică și-a petrecut mare parte din vacanță la plajă și a publicat imagini în costum de baie pe rețelele sociale.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri