Delia a lansat o piesă nouă alături de Nane. În ce ipostaze apare artista în noul ei videoclip, "În Rai"

Delia a lansat o piesă nouă alături de Nane. În ce ipostaze apare artista în noul ei videoclip, "În Rai"

Delia, frumoasa jurată iUmor, este printre cele mai apreciate artiste din țară, având o voce excepțională.

instagram

Delia, frumoasa jurată iUmor, este printre cele mai apreciate artiste din țară, având o voce excepțională. Cariera ei muzicală într-o continua evoluție înflorește din nou, iar artista a lansat o nouă piesă.

Noua piesă a Deliei, “În Rai”

Delia, una dintre cele mai faimoase cântărețe din țară, a lansat recent o nouă piesă, de data aceasta alături de Nane. Melodia se numește “În Rai”, iar versurile spun povestea unei iubiri perfecte, care îi face pe oameni să se simtă ca în rai fără să fi murit.

Cu look-uri îndrăznețe și mereu pusă pe schimbări, Delia impresionează prin fizicul său fără cusur și ideile excentrice atunci când vine vorba de alegerea vestimentației.

Citește și: Nepoțica Deliei a crescut și este o adevărată domnișoară. Cum arată acum Jessie și cum îi sună vocea

Cu toate acestea, principalul său atuu este muzica, iar la acest capitol nu pare să aibă concurență, fiind extrem de bună în cee ace face și primind mereu aprecierile publicului larg.

În noul videoclip, Delia are un look cuminte, fiind îmbrăcată într-un trening strălucitor, părul prins în două cozi și un machiaj excentric. La teaser-ul postat de frumoasa blondină, fanii au adăugat sute de comentarii, felicitând-o pentru noua melodie și exprimându-și părerile despre piesă.

“E superbaaaa🔥”

“Congrats! Love it ❤️🔥”

“Top rău de tot”

“superbă piesa❤️felicitări ❤️”

“bombaaa🔥😍”

Cum și-a început cariera Delia

Artista născută pe 7 februarie 1982 a absolvit Liceul de Muzică 'Dinu Lipatti' după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul. Delia a debutat în lumea muzicală în 1999 în trupa N&D alături de Nicolae Marin (Nick). Piesele lansate la momentul respectiv - „Altfel”, ”Nu pot sa uit”, ”Nu e vina mea” sau ”Vino la mine” au fost de un real succes. Din 2003 însă, Delia Matache, al cărei nume de scenă a devenit simplu - DELIA - s-a lansat în cariera solo, primul album fiind ”Parfum de fericire”.

Povestea de dragoste dintre Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți din anul 2012 și fac o echipă bună nu doar în plan sentimental, ci și la capitolul afaceri! Răzvan Munteanu este impresarul Deliei, dar și un om de afaceri de succes, care deține mai multe localuri din Centrul Vechi din București.

Citește și: Cum arată Delia cu părul curcubeu. Imaginea care i-a luat prin surprindere pe fani

Delia, în vârstă de 38 de ani, a rupt de-a lungul timpului topurile muzicale cu hit-uri care au rămas adânc înrădăcinate în mintea fanilor ei. Delia Matache este în primul rând artist, însă aceasta a fost jurat și la X Factor, iar de câtiva ani este jurat la iUmor, un rol care i se potrivește ca o mănușă. Răsul ei bogat și vibe-ul pe care îl oferă la fiecare apariție au ajutat-o să-și creeze o imagine unică și să fie de neînlocuit.

Ultimele știri