Căutare Live

Divorțul Alinei Sorescu are și o parte foarte bună. Ce a reușit vedeta să obțină

Deși o lovitură grea pentru Alina Sorescu, divorțul de Alexandru Ciucu a venit și cu ceva avantaje. Artista a reapărut mai mult în atenția presei și acest fapt i-a adus un mare câștig. În plus, a mai obținut ceva ce-și dorea de foarte mult timp.

Pe strada Alinei Sorescu începe să iasă și soarele, în plin divorț de Alexandru Ciucu

Instagram

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au spus adio după o căsnicie de peste zece ani în care au strâns averi impresionante. În plus, cei doi au și două fetițe pentru care se luptă în tribunal.

Alina Sorescu, despre realizarea profesională: " Este visul oricărui artist"

Deși momentan trece printr-o perioadă tensionată pe plan personal, Alina Sorescu este foarte fericită pe plan profesional.

Divorțul de Alexandru Ciucu i-a adus o imagine ușor șifonată, după speculațiile unei relații extraconjugale ale designerului, însă artista a avut parte și de puțin soare pe strada sa.

Citește și:Ce planuri are în viața amoroasă Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu

Vedeta a reușit să obțină propriul show la Sala Palatului alături de trupa sa de copii, potrivit Ciao

Sunt foarte entuziasmată că voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea de pici. Este visul oricărui artist, iar momentul va fi numai bun, când revin cei mici din vacanța de vară, a precizat Alina Sorescu potrivit sursei citată.

Citește și:Posibilul motiv din spatele divorțului Alinei Sorescu de Alexandru Ciucu. Ce pare a face acesta la Paris și cu cine

Totodată, Alina Sorescu a mărturisit că în ciuda faptului că traversează o perioadă dificilă, reușita profesională este un fel de recompensă a tuturor anilor de scenă.

Picii mei sunt bucuroși că vor avea toată scena numai pentru ei și că vom recrea atmosfera de poveste din clipul nostru nou "Suflet de copil". Deși este o perioadă sensibilă din punct de vedere personal, mă bucur de reușitele mele profesionale, care vin ca o încununare a atâtor ani de scenă, a conchis Alina Sorescu.

Cum s-au cunoscut Mira și iubitul ei, Levi Elekes. Modul inedit în care a început povestea lor de dragoste... Gina Chirilă, lenjeria intimă din dantelă care i-a lăsat la vedere formele apetisante. Ce detaliu le-a atras atenția fan...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x