FOTO | Edward Sanda și Cleopatra Stratan, îmbrățișare pasională! " În sfârsit, inimile noastre s-au întâlnit"

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut prima apariție împreună de când au confirmat relația. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți! Admiratorii celor doi sunt în extaz.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au postat prima fotografie împreună de când au confirmat relația.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai iubite cupluri mondene ale momentului. Se iubesc și arată asta zi de zi prin intermediul postărilor pe care le fac pe rețelele de socializare.

Detalii bombă, despre cel mai nou cuplu din showbiz! Cleopatra Stratan l-a găsit pe "Ghiță!" Frumoasa cântăreață se iubește cu un celebru și foarte îndrăgit artist! |VIDEO

Deși, în urmă cu mai bine de jumătate de an, Edward Sanda declara că între el și Cleopatra nu există nimic mai mult decât o colaborare strict profesională. Același lucru îl declara și Cleopatra la acea vreme.

De atunci, însă, lucrurile se pare că au evoluat și o simpla colaborare pe plan profesional s-a transformat într-o poveste de dragoste surprinzătoare, iar recent Edward Sanda a făcut recunoscut întregii lumi că este împreună cu Cleopatra Stratan.

Prima apariție publică împreună a cuplului Edward Sanda și Cleopatra Stratan! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Distanța i-a ținut departe pe Edward Sanda si Cleopatra Stratan

Chiar dacă se iubesc și formează un cuplu, între ei a intervenit distanța, Cleopatra aflându-se la Chișinău, iar Edward la București. Cuplul a întâmpinat dificultăți în a se întâlni, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Ei bine, acum se pare că așteptarea a luat sfârșit, iar cei doi îndrăgostiți s-au revăzut de curând, dupa de artistul a plecat la Chisinău pentru a-și vizita iubita. Ocazie cu care Edward a postat prima lor fotografie împreună, de când formează un cuplu.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari împreună. Artista visează la o familie: "Fetița noastră va purta hainele mele din clipul piesei Ghiță"

Imaginea vorbește de la sine, dorul de care au suferit cei doi din cauza distanței a luat sfârșit, iar mesajul artistului, spune tot.

"In sfârșit inimile noastre s-au întâlnit ! ❤️❤️❤️"

In sfârșit inimile noastre s-au întâlnit ! ❤️❤️❤️

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial) pe

”De cand asteptam acest moment!❤️Sunteti minunați, frumosilor!❤️/ 💖Ma bucur pentru voi/ Frumosiii suflete pereche!!😘😘😘😍🔥/ De când așteptam asta !😍❤️❤️/ Frumosilor!♥️♥️♥️ mor de voi”, sunt doar o parte dintre sutele de comentarii ale fanilor, care au fost extaziați văzându-i pe idolii lor împreună.

Ultimele știri