Căutare Live

Elwira Petre, imagini înduioșătoare cu fiica ei cea mică. Cum a filmat-o soția lui Mihai Petre pe frumoasa Ariana

Elwira este o mamă fericită, iar recent a publicat pe contul său de Instagram un videoclip care a topit inimile fanilor, cu fiica sa cea mică.

Elwira și Mihai Petre sunt părinții a două fete superbe

Antena 1

Elwira și Mihai Petre au construit o familie superbă împreună. Cei doi dansatori au împreună două fete minunate: pe Catinca și pe Ariana. Recent, Elwira Petre a publicat pe rețelele sociale un vidoclip cu micuța sa: „Raza mea de soare”, a scris Elwira Petre în dreptul videoclipului înduioșător.

Citește și: Mihai Petre, imagine înduioșătoare cu fiica sa cea mare. Cum a fost surprins dansatorul alături de frumoasa Catinca

Elwira Petre, videoclip înduioșător cu fiica sa cea mică

Peste 6 mii de fani au apreciat videoclipul cu Ariana Petre: „Cât de frumoasă este!”, „Cea mai scumpă și frumoasă păpușă”, „Micuța, copie minunată a mamei! Sunteți foarte frumoase! Să vă trăiască fetițele deosebite!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în comentarii.

Citește și: Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Elwira Petre

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut prin intermediul dansului, ambii fiind dansatori profesioniști și nu a durat mult până să înceapă împreună o poveste de dragoste, care continuă și astăzi.

Pentru că Elwira este din Polonia, dansatorul româna a decis să stea un an în acea țară, apoi Elwira a venit în România, und eși-a întemeiat o famile cu Mihai Petre.

Mai multe detalii despre momentul în care l-a cunoscut pe bărbatul vieții ei Elwira Petre a dat când a fost invitată la Chefi la cuțite.

Citește și: Ce vor face Mihai Petre și Elwira cu marele premiu câștigat la Asia Express - Drumul Împăraților. La ce s-au gândit cei doi

„Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună”, a declarat Elwira Petre, în calitate de invitată la show-ul Chefi la cuțite.

Elwira a povestit că l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț în Moldova, la o probă de dans.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, a declarat Elwira Petre, la Chefi la cuțite.

Elwira și Mihai Petre sunt câștigătorii sezonului 4 Asia Express. Cei doi părinți au luptat în competiție, mânați de dorința de a le face mândre pe cele două fete ale lor.

Ce româncă l-a impresionat pe Kanye West la o petrecere extrem de privată. Reacția artistului miliardar... Cu ce se ocupă în prezent Corina Chiriac, la vârsta de 72 de ani. Cum mai arată artista și ce spune despre cariera sa...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x