Eminem face acuzații ȘOCANTE! Un rapper celebru ar fi ordonat asasinarea lui Tupac

Eminem a declarat că rapperul P.Diddy a ordonat asasinarea lui Tupac în anul 1996, după care a precizat că glumește.

Eminem a declarat că rapperul P.Diddy a ordonat asasinarea lui Tupac în anul 1996, după care a precizat că glumește.

Săptămâna trecută, Eminem a lansat melodia „Kill Shot”, în care îl atacă pe rapperul Machine Gun Kelly, cu care are un conflict îndelungat. În versurile acestei melodii, Eminem susține și că P. Diddy a ordonat asasinarea lui Tupac.

Deși, ulterior, în versurile melodiei, Eminem precizează că glumește, piesa a înfuriat mai multe personalități importante din lumea hip-hop-ului.

Jay Electronica a scris pe rețelele de socializare: „Cum îndrăznești să îl acuzi pe Diddy că l-a ucis pe Tupac?”.

P. Diddy ar fi aflat despre aceste versuri și s-ar pregăti să răspundă.

Tupac Amaru Shakur, născut pe 16 iunie 1971, în New York, cunoscut şi sub numele de 2Pac, Makaveli şi Pac, a fost renumit pentru stilul lui de rap. Artistul a fost inclus în Guinness Book of World Records ca fiind rapperul cu cele mai multe vânzări de albume din lume, peste 120 de milioane, 65 de milioane doar în America.

Rapperul a fost împuşcat în Las Vegas, după ce a fost implicat într-o ceartă într-un hotel, şi şi-a pierdut viaţa şase zile mai târziu, la University Medical Center of Southern Nevada, pe 13 septembrie 1996, la vârsta de 25 de ani.

Recent, au apărut primele informații despre o posibilă dezvăluire bombă pe care a făcut-o Duane Keith alias 'Keefe D' Davis, unul dintre oamenii aflați, după propriile spuse, „în mașina din care s-a tras spre Tupac”. Acesta ar fi dezvăluit că ucigașul rapperului a fost Orlando "Baby Lane" Anderson, un cunoscut interolp, cu relații în lumea muzicii. Baby Lane a murit la puțin timp după dispariția lui Shakur, iar gestul său ar fi fost unul de răzbunare împotriva celui care-l lovise nu de multă vreme într-un club american.

Ultimele știri