Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

EXCLUSIV! Cristi Minculescu explica motivele ce l-au determinat sa plece din Romania

Mutat definitiv in Germania, acolo unde are mai multe proiecte muzicale alaturi de noua sa trupa, Lotus, Cristi Minculescu promite ca va reveni in Romania pentru orice solicitare, atat alaturi de trupa, cat si separat

Dezamagit, Cristi Minculescu, nu a parasit doar trupa alaturi de care a cantat aproape 30 de ani.

“Va dati seama, nici mie nu mi-a fost usor sa iau asa o decizie, dar mai mult ca sigur a fost singurul moment cand nu mi-a parut rau, cand am putut sa-o iau. Intelegi? Trebuia sa fac chestia asta pentru ca nu mai putea sa desfasor activitatea cu baietii, in contextul actual, intr-o caricatura de show-business, o gluma de show-biz, o caterinca de show biz in care toti se dau si vor sa fie ceea ce nu sunt, de fapt. Asta a dus la plecarea mea din Iris si nu a fost niciun meci cu baietii. Pentru mine, in momentul de fata, e mai bine acolo, unde stau si unde voi ramane”, a spus artistul.

Cristi a plecat singur, insa artistul planuieste sa isi aduca toata familia. Nici limba nu este un impediment. “Rodica, sotia mea, e jumate nemtoaica, asa ca nu sunt probleme”, a mai precizat Minculescu.

Nu-si mai vede viata in Romania, dar se va intoarce cat de des i se va ivi ocazia.

Si fostii sai colegi de trupa merg mai departe. Dupa ce l-au cooptat pe Tony Seicarescu, au inregistrat o noua piesa. Au filmat pentru ea, deja si-un videoclip. Noul album Iris va aparea pe piata anul viitor. Intre timp, Cristi Minculescu va concerta toata luna decembrie in mai multe cluburi din Romania si Germania.

Recomandari