Căutare Live

Fiul lui Radu Mazare si-a luat plaja in Mamaia

Mazare si-a tras plaja de fite! Nu Radu, ci fiul sau, Raducu. Aseara, baiatul excentricului primar si-a chemat prietenii si parintii la inaugurare. Atmosfera s-a incins cand pe scena improvizata la cativa pasi de mare a urcat Puya.

Intors de la studii din Anglia, fiul lui Radu Mazare nu vrea sa se relaxeze in vacanta. Raducu administreaza acum o plaja din nordul statiunii Mamaia.

"E greu la inceput, pentru ca, normal, toate lucrurile le invat, nu le stiu. Dar e o placere pana la urma pentru mine", a spus Raducu.

Aceasta placere care l-a costat peste 10.000 de euro. Dar e convins ca-i va recupera repede.

"In primul rand, designul plajei care se vede ca e diferit de ce mai e pe litoral, muzica, petreceri, distractie pentru ca, pana la urma, ei sunt ca si mine si stiu ce le place, stiu cum imi place si mie sa ma distrez si asa vreau sa promovez", a mai spus juniorul.

Si turistii dornici de adrenalina vor veni pe plaja lui.

Desi a fost seara lui Raducu, cele mai multe priviri tot tatal sau le-a atras. El a venit insotit si de data asta de mai multe domnisoare pe care le-a rasfatat cu daruri toata seara.

"Fetele intotdeauna au nevoie de un cesulet, de un telefonas, de un pantofior, de farduri, ca doar se gatesc pentru tine", e de parere Radu Mazare.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Roxana Ionescu, frumoasa de la "mama natura" Asa arata vedeta fara machiaj! (FOTO)...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri