Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ce spune despre copilăria sa, dar și despre viața de mamă

Gina Pistol a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, Fain și Simplu, unde a făcut mărturisiri despre viața și evoluția ei.

Gina Pistol a vorbit deschis despre copilăria sa și despre viața de părinte

Antena 1 & YouTube

Discuția dintre Gina Pistol și Mihai Morar, care poate fi urmărită integral pe fainsisimplu.ro a avut în prim-plan povestea de viață a vedetei, de la copilărie și până în prezent.

Nu mulți fani știu că părinții Ginei Pistol au divorțat când ea avea numai 7 ani, iar acel moment a marcat-o foarte mult pe Gina în copilărie, întrucât s-a văzut nevoită să se maturizeze mai repede și să devină o luptătoare. Totuși, amintirile din copilărie o emoționează profund, iar vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile, când Mihai Morar a întrebat-o la ce moment din copilărie ar vrea să revină.

Citește și: Gina Pistol, prima apariție la televizor după ce a devenit mamă. Ce spune despre viața de familie și cum este Josephine Ana Maria

Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre copilăria sa

Cu lacrimi în ochi Gina Pistol a mărturisit că s-ar întoarce să îi ofere o îmbrățișare fetiței Gina ai cărei părinți erau în proces de divorț și se judecau pentru custodia ei. Vedeta a mărturisit că în acea perioadă se simțea a nimănui, pentru că în timp ce părinții ei se judecau, ea locuia cu o femeie despre care își amintește că avea un comportament agresiv și nu îi oferea explicații despre situația în care se afla.

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră, nu prea am vorbit despre lucrul ăsta. Nici cu ai mei nu am vorbit, cu mama. Ai mei se despărțiseră, tata se judeca cu mama pentru custodia mea. M-au dus cumva la o doamnă și nu mi-a explicat nimeni ce se întâmpla atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”, a spus Gina Pistol plângând.

Gina Pistol, amintiri dureroase din copilărie: „M-am simțit a nimănui”

Vedeta își amintește că în perioada aceea nu a primit niciun fel de explicație asupra situației și se simțea „a nimănui”.

„N-a venit nimeni să-mi zică mie, copilului: ‘bă, părinții tăi se judecă, e ceva normal, nu înseamnă că nu ești iubită sau că ești a nimănui’. M-am simțit a nimănui și femeia (n.r. la care Gina Pistol stătea în timpul procesului părinților săi) era un pic agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat, dar femeia aia era un pic agresivă, cred că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa, atât. Ăla ar fi singurul moment”, a mărturisit Gina Pistol.

Vedeta a mărturisit că a dezvoltat atunci o „frică de abandon”.

Citește și: Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"

Citește și
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Zarug a răspuns întrebării „De spui mereu fă”. Iată care este explicația dată de concurentul de la Asia Express 2021
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Mai multe articole

„Frica asta de abandon m-a făcut, de foarte multe ori, să fug. Atunci când mi se părea că ceva nu e ok, nu stăteam să repar. Plecam pur și simplu. Mă refer la relații care chiar au contat pentru mine.

Acum Gina Pistol spune că a învățat din suferință, iar copilul său nu se va confrunta cu greutățile pe care ea le-a întâmpinat în copilărie. Vedeta a mărturisit că dacă nu va mai fi împreună cu tatăl copilului ei, asta nu ar putea afecta viața copilului ei, pentru că Josephine îi va avea alături întotdeauna pe ambii săi părinți.

Citește și: Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină. Fanii au întrebat-o când îi va aduce un frățior sau o surioară micuței Josephine

Ce spune Gina Pistol despre viața de mamă

De când a devenit mamă, viața Ginei Pistol s-a schimbat radical și și-a dat seama că esența iubirii e ceea ce un părinte simte pentru copilul său.

„Eu dacă credeam că am iubit sau că iubesc… eu abia acum iubesc. Asta e esența dragostei: copilul. Nu poți să compari cu nimic. Dacă mâine ar fi să mor și să o știu pe ea bine, n-aș avea nicio problemă. O iubesc de mă topesc”, a psus Gina Pistol.

Totuși, Gina Pistol recunoaște că viața de mamă e foarte dificilă.

„Creșterea unui copil înseamnă rutină. E foarte greu să fii mamă. Lucrez în fiecare zi cu mine să nu o iau razna. Mă omoară monotonia. Sunt momente când mă descarc, plâng și o iau de la capăt”, a spus Gina Pistol.

În prezent Gina Pistol se gândește să angajeze o bonă, pentru a avea puțin timp pentru ea, dar asta nu înseamnă că îi va pasa toate responsabilitățile, pentru că nu vrea să rateze niciun zâmbet de-ale micuței Josephine.

Gina Pistol a născut la 40 de ani o fetiță pe care a numit-o Josephine Ana.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri