Harry Coppell, atlet britanic, și-a spart dinții la antrenamentele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ce a pățit

Harry Coppell a avut parte de incidentul neplăcut chiar în timpul antrenamentelor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ce i s-a întâmplat acolo atletului din Marea Britanie.

Harry Coppell a avut parte de incidentul neplăcut chiar în timpul antrenamentelor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Getty Images

Harry Coppell face parte din echipa de atletism a Marii Britanii, sărituri în înălțime. Deși competițiile nu au început, tânărul de 25 de ani a trecut printr-un incident nefericit. În timpul unor antrenamente, s-a lovit atât de puternic că și-a distrus cei doi dinți mari din față.

El a postat pe Instagram un filmuleț cu momentul accidentării, dar și o fotografie cu rănile pe care și le-a provocat accidental.

Se pare că sportivul a lovit bara cu pieptul în timp ce se arunca peste ea, deblocând-o de pe balama. Deși a aterizat în siguranță pe saltea, Harry Coppell nu a reușit să prindă cu mâinile bara la timp, înainte ca aceasta să îi rănească gura.

Postarea a inclus și o fotografie a feței lui, în care se vede că unul dintre dinții mari din față a fost ciobit aproape jumătate, iar ceilalți dinți sunt murdari de sânge.

"M-am descurcat destul de bine în seara asta, cu înălțimile @teamgb holding camp! Totuși… Bara mi-a căzut pe față și mi-am distrus dinții... 🙄😅 Sper să găsesc niște stomatologi buni aici în Tokyo", a scris atletul britanic la descrierea fotografiei.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, cel mai important eveniment sportiv de pe glob, au început astăzi

Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt considerate cel mai important eveniment sportiv de pe glob. Evenimentul reunește anul acesta peste 11.000 de sportivi care vor concura în 339 de probe în 33 de sporturi. Țara noastră va fi reprezentată de 101 sportivi, a relatat news.ro.

Citește și: Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa Iordache întâmpină probleme la gleznă și renunță la individual compus

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

La ediţia din acest an vor fi cinci noi sporturi: baseball-softball, karate, surfing, escaladă şi skateboarding. Pe lângă faptul că au fost introduse noi sporturi, vor fi şi probe noi în sporturile actuale, inclusiv baschet 3x3, BMX freestyle şi probe mixte la nataţie, atletism, triatlon, judo şi tir cu arcul, arată aceeași sursă.

Se vor acorda 15 noi medalii de aur, la baschet 3x3, BMX freestyle şi pentru probele mixte.

Deşi gazda oficială este Tokyo, unele probe vor avea loc în locuri în afara capitalei Japoniei. 41 de locuri vor găzdui competiţii din cadrul JO, inclusiv Stadionul Naţional, Stadionul Tokyo şi Stadionul Yokohama.

Medaliile de aur, argint şi bronz care li se vor decerna sportivilor sunt realizate cu aportul japonezilor, în urma unei campanii de strângere a dispozitivelor electronice mici, cum ar fi telefoanele uzate. Astfel, medaliile au fost fabricate din metale reciclate. În plus, podiumurile de la Tokyo 2020 sunt realizate din plastic reciclat. Japonezii au contribuit şi la acest proiect, strângându-se astfel cantităţi mari de plastic folosit, a scris news.ro.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri