Îl mai știi? Ce mai face și cum arată acum Radu Sîrbu, ex O-Zone

A făcut furori cu Dan Bălan și Arsenie Todiraș în trupa O-Zone. Acum, Radu Sîrbu are un proiect solo, iar recent a a lansat videoclipul unei piese romantice, intitulată "Răspuns".

Melodia "Răspuns" este produsă și compusă de Radu Sîrbu împreună cu soția lui, Sianna (Ana Sîrbu). Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani și au trei copii.

Mai mult decât atât, sunt parteneri și la casa de poducție, unde colaborează și se ocupă nu doar de muzica interpretată de artist, ci și de cântece pe care le compun pentru alți soliști.

Invitat în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Radu a explicat că s-a gândit la "Răspuns" pentru cuplurile care au fost nevoite să amâne evenimente importante din viața lor din cauza pandemiei de Coronavirus.

Radu Sîrbu, fenomen alături de O-Zone

Alături de Dan Bălan și Arsenie Todiraș, Radu a devenit fenomen mondial. Piesa "Dragostea din Tei" le-a adus faima mondială, iar cei trei s-au reunit la 15 ani de la premieră, la un concert de Revelion din Piața Constituției. Ei au specificat atunci că se bucură să le facă fanilor o surpriză, dar că viața e la fel de frumoasă și după O-Zone.

"Minunată, fantastică. Fiecare are proiectele sale și ne merge destul de bine. Nu cred că O-Zone a fost o viață și acum e altă viață. Aia a fost o perioadă din viața noastră, o perioadă bună, care ne-a ajutat și ne-a învățat foarte multe, pe mine cel puțin și apoi a continuat mai departe", spunea Radu Sîrbu.

De atunci, el a mai marcat o colaborare, într-o formă restrânsă, cu Arsenie Todiraș, alături de care a lansat piesa "Lay Down".

Ultimele știri