Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Artistă celebră, în doliu. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina sa de socializare: "M-a iubit și m-a admirat"

O mare artistă de la noi este din nou, în doliu, asta după ce în urmă cu trei ani și-a pierdut soțul.

Ileana Sipoteanu

Facebook

Cântăreața Ileana Șipoteanu e în doliu. Socrul artistei a decedat la vârsta de 94 de ani, la trei ani de când artista și-a pierdut și soțul.

citește și: Doliu în showbiz! Cunoscută cântăreață, găsită fără suflare în casă!

Artista a anunțat pe pagina sa de Facebook că socrul ei, de care era foarte atașată s-a stins din viață.

Ileana Șipoteanu, în doliu

Ileana Șipoteanu trece din nou prin momente grele, la doar trei ani de când vedeta și-a condus soțul pe ultimul drum. Recent, artista a anunțat pe pagina sa de socializare că o nouă tragedia s-a abătut în familia ei.

citeste si: Cine este, de fapt, Dana Budeanu. Biografia stilistei care a uimit Romania cu părerile ei

Cântăreața a spus pe pagina de socializare că ultimii ani din viață au fost cel mai greu pentru bărbat, deoarece a fost nevoit să-și conducă la groapă atât fiul, stins din viață mult prea repede, dar și soția care a fost alături de el mulți ani și care i-a purtat de grijă.

”Se stinse și cel de-al treilea urlet din haita Lupilor. Socrul meu (94 ani) sau Tataia Lupu. A fost un om bun și drept, credincios, haios, care și-a trăit viața în ultimii ani, așa cum și-au trăit-o toți bătrânii noștri. GREU. A fost o fire sportivă, dar cei trei ani după plecarea la cer a Maestrului și a soției sale (Mamaie) au fost pentru el cei mai istovitori. Nu mai voia nimic. Își aștepta cuminte sfârșitul. M-a iubit și m-a admirat. Și eu pe el. Iar Dumi l-a adorat. Fii iertat, Tataie, și fă-te frumos, că mergi la o Mare întâlnire. Vă salut!”, a scris Ileana Șipoteanu pe pagina personală de Facebook.

În urmă cu trei ani, artista și-a pierdut soțul

În urmă cu trei ani în familia solistei Ileana Șipoteanu a avut loc o mare tragedie. Compozitorul și soțul vedei, Dumitru Lupu, a murit chiar în ziua în care cântăreața își sărbătorea ziua de naștere.

Recomandari