Antena Căutare

În ce relații a rămas Laurențiu Reghecampf cu fiicele Anamariei Prodan. Ce a scos la iveală despre Sarah Dumitrescu: „Mă doare”

Laurențiu Reghecampf a vorbit, fără ezitare, despre cum se înțelege în prezent cu fiicele Anamariei Prodan. Antrenorul român de fotbal a scos la iveală detalii neașteptate despre fiica cea mică a fostei soții, Sarah Dumitrescu.

Colaj cu Laurențiu Reghecampf și fiicele Anamariei Prodan Galerie
Laurențiu Reghecampf a vorbit, fără ezitare, despre cum se înțelege în prezent cu fiicele Anamariei Prodan | Hepta & Instagram

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan formau un cuplu de invidiat în showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 15 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel minunat.

Bebeto, alintat de apropiați pe numele de Bebe, seamănă izbitor cu tatăl lui. Mai mult, băiatul a moștenit pasiunea pentru fotbal de la părintele său. Acesta își dorește o carieră de succes în acest domeniu de activitate și muncește din greu pentru visul său.

Vestea că părinții lui s-au despărțit a fost foarte dureroasă pentru Bebeto, dar și pentru cele două surori ale sale: Sarah și Rebecca Dumitrescu. Acestea sunt fiicele Anamariei Prodan din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu.

Citește și: Sarah Prodan, adevărul despre intervențiile estetice. La ce procedură apelează. Anamaria Prodan: „Poate să mă judece oricine”

Sarah și Rebecca Dumitrescu au trăit mulți ani alături de tatăl lor vitreg. De altfel, acestea au avut o relație specială cu antrenorul de fotbal până să anunțe divorțul de mama lor și să confirme relația cu Corina Caciuc.

În urmă cu puțin timp, Laurențiu Reghecampf susținea într-un podcast că fiicele Anamariei Prodan și-au schimbat atitudinea față de el de când nu mai formează un cuplu cu impresara. În plus, antrenorul de fotbal a scos la iveală detalii neașteptate despre fata cea mică a fostei partenere.

Cum se înțelege Laurențiu Reghecampf cu fiicele Anamariei Prodan, după separarea de mama lor

Fostul soț al Anamariei Prodan a vorbit despre un subiect delicat în cadrul unui podcast publicat pe TikTok. Întrebat despre relația pe care o are în prezent cu Sarah și Rebecca Dumitrescu, Laurențiu Reghecampf a oferit un răspuns emoționant.

Antrenorul de fotbal a confirmat că nu mai este atât de apropiat de cele două fiice ale Anamariei Prodan și că legătura dintre ei a devenit tot mai rece.

„Cu Rebecca bine, Sarah s-a răcit din cauza Anei, dar nu le condamn. E normal, e mama lor! Pe undeva doare, adică pe mine mă doare pentru că știu câte am făcut pentru ele. Nu o să spun niciodată că am fost tatăl lor pentru că nu este adevărat. Ele au un tată și întotdeauna le-am spus lucrul ăsta. Eu n-am declarat niciodată și nicăieri că sunt tatăl fetelor, am spus că sunt tatăl vitreg sau ca un tată pentru ele. Trebuie să-l respecte pe tatăl lor pentru că așa e normal.

Pot să spun că am fost un sprijin foarte mare pentru ele și am pus foarte mult suflet, iar de multe ori mă doare”, a mărturisit antrenorul de fotbal în podcastul distribuit pe TikTok.

Citește și: Nuți, bona lui Bebeto Reghecampf, a ajuns pe mâna medicului estetician. La ce procedură a apelat, îndemnată de Anamaria Prodan

De asemenea, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, seamănă foarte bine la comportament cu mama ei. Așadar, a preferat să nu intre în discuții contradictorii cu ea: „Cu Sarah m-am contrat de câteva ori pentru că ea are exact temperamentul Anei și am lăsat-o puțin mai moale ca să nu mă cert cu ea pentru că nu avea rost”.

Irina Fodor l-a surprins pe Răzvan în cea mai neașteptată ipostază, în halat. Cât de sexy a apărut și cum i-a „stricat” ... Ce mașină vrea să își cumpere Gabriela Cristea. Un detaliu a atras o mulțime de critici din partea fanilor: „Nu vă mai l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x