Antena Căutare

Jennifer Lopez a oferit un interviu despre relația cu Ben Affleck. Ce a refuzat să dezvăluie

Jennifer Lopez este tot mai des în atenția presei din întreaga lume, iar în ultimul timp a fost invitată la mai multe show-uri de televiziune. De data aceasta, artista i-a oferit un interviu jurnalistei Hoda Kotb.

Jennifer Lopez a oferit un interviu despre relația cu Ben Affleck. Ce a refuzat să dezvăluie
Cântăreața a publicat recent imagini pe Instagram, iar fanii sunt din ce în ce mai convinși că artista a descoperit elixirul tinereți | Getty Images

În cadrul unui show de televiziune matinal găzduit de Hoda Kotb, JLo a fost nevoită să preia inițiativa discuției. Jurnalista a încercat să-i adreseze mai multe întrebări ce au legătură cu viața sa personală, iar iubita lui Ben Affleck a reacționat într-un mod care i-a surprins complet pe telespectatori.

Schimbul de replici dintre cele două femei a fost unul plin de subînțeles, iar Jlo nu s-a lăsat de această dată intimidată de presiunea venită din partea mediei.

Vezi AICI ce s-a întâmplat între cele două femei!

Cuza, fotografiat alături de o blondă misterioasă. Cum arată femeia față de care vedeta a făcut mai multe gesturi romant... Elena Ionescu și-a etalat formele de invidiat într-un body sexi. Cum s-a fotografiat artista în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x