Antena Căutare

Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă

Lino Golden și frumoasa lui iubită au spus marele „DA” în fața ofițerului stării civile. Cei doi îndrăgostiți s-au cununat civil astăzi!

Lino Golden și Delia Galerie
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! | Antena 1/ Instagram

În decursul zilei de astăzi, Lino Golden și Delia, logodnica sa cu care este într-o relație de aproape doi ani, au strălucit în cadrul unui dintre cele mai importante evenimente din viața lor.

Cei doi s-au cununat civil și au fost înconjurați de oamenii apropiați care, și pe care îi iubesc cu adevărat.

Fără ca nimeni să se aștepte ca acest eveniment să aibă loc în această zi, fanii au fost luați prin suprindere cu adevărat de imaginile care au apărut în mediul online.

Citește și: Delia, logodnica lui Lino Golden, a recunoscut că fosta lui a încercat să intervină între ei: „Se autoinvita cu noi pe un drum”

Articolul continuă după reclamă

Iată cât de frumoși sunt cei doi îmbrăcați în mire și mireasă!

Lino Golden și Delia s-au căsătorit!

Lino Golden, îmbrăcat într-un costum elegant total negru, i-a impresionat cu adevărat pe fanii care sunt obișnuiți să îl vadă întotdeauna purtând un stil cu totul diferit.

Cântărețul de muzică trap a renunțat la hainele largi ce aparțin stilului urban și a dat dovadă că se poate simți la fel de bine și în haine elegante care nu sunt tocmai în zona lui de confort.

Delia, de asemenea, adeptă a stilului urban a renunțat la hainele negre care îi pun stilul în evidență și a îmbrăcat o rochie superbă albă și cu umerii goi, care i-a accentuat talia de invidiat pe care o are.

Iată superbele imagini!

Citește și: Lino Golden a răspuns la întrebarea dacă îi este dor de Alex Velea. Artistul a oferit un răspuns neașteptat: „Regret decizia mea”

Emoționați, dar încrezători, Lino Golden și Delia au spus marele „DA” în fața ofițerului stării civile alături de cei mai importanți oameni din viața lor.

Apropiații i-au surprins în cele mai frumoase momente din viața lor în timp ce zâmbeau timizi înainte de a semna documentele pentru căsătoria civilă.

Cei doi au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau și se țineau de mână plin de emoții, dar și în timp ce s-au sărutat cu multă dragoste unul față de celălalt.

Totodată, apropiații i-au surprins coborând scările instituției în care s-a oficializat cununia, în timp ce invitații aruncau cu orez, în semn de noroc și reușite, și le țineau flori deasupra capului exact ca un culoar prin care să treacă cei doi miri.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedită de la alt cântăreț | VIDEO

Artistul a cerut-o în căsătorie pe Delia în urmă cu doar câteva luni, iar relația lor a devenit din ce în ce mai sudată în urma participării în cadrul competiției fenomen Power Couple România.

Lino Golden și Delia au ajuns până în cea de a patra săptămână a concursului și s-au descurcat impresionant, dar din păcate, la momentul respectiv, cei doi au avut cei mai puțini bani în pușculită, dar și cele mai multe voturi din partea colegilor, fiind eliminați din competiție.

„Ne-am fi dorit să continuăm. Venisem aici cu gândul să câștigăm, dar după parcurusul nostru din etapa a patra, am apucat să ne obișnuim cu ideea că s-ar putea să ieșim”, a declarat Delia după eliminare.

„Ne-am distrat foarte mult în această competiție nebună. Suntem recunoscători pentru această experiență care ne-a apropiat și mai mult”, a precizat și Lino.

Video-ul adorabil cu micuțul Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, a atras atenția tuturor. Cum a fost s... Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit! Au mărturisit în lacrimi drama prin care au trecut în ultimii 3 ani -...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x