Căutare Live

Marcel Pavel se mândrește cu o fiică superbă. Cum arată Ioana

Marcel Pavel este un tată fericit și împlinit. Acesta are o fiică superbă cu care se mândrește pe rețelele de socializare.

Marcel Pavel este un tată fericit și împlinit. Acesta are o fiică superbă cu care se mândrește pe rețelele de socializare.

Recent, fiica lui Marcel Pavel și-a serbat ziua onomastică, iar tatăl ei a ținut neapărat să îi ureze pe rețelele de socializare la mulți ani de Sfântul Ion.

Artistul se mândrește cu o fiică superbă și publică des fotografii cu ea, iar fanii sunt surprinși de frumusețea răpitoare a micuței.

Cum arată Ioana, fiica lui Marcel Pavel

Se pare că Ioana Pavel a moștenit frumusețea părinților săi, dar și talentul tatălui ei, care o susține în cariera muzicală.

Fanii au fost surprinși când au văzut asemănarea izbitoare dintre Marcel Pavel și fiica lui, iar comentariile nu au încetat să apară.

Alături de fotografie, artistul a mai adaugat și o descriere emoționantă, care a înduioșat inima oamenilor de pe rețelele de socializare.

Citește și: Monica Anghel și Marcel Pavel au câștigat a cincea ediție a sezonului XV ”Te cunosc de undeva!”. Prietenia le-a adus marea șansă

"Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea, Ioana Yuvenalia își sărbătorește ziua onomastică! Să-i urăm împreună "LA MULȚI ANI"! La mulți ani, celor care poartă numele de Ion, Ioana.....! Dumnezeu să ne binecuvânteze!", a scris Marcel Pavel, emoționat și mândru de fetița lui.

Cei 30 de mii de urmăritori au ținut neapărat să îi ureze Ioanei momente pline de fericire cu ocazia zilei sale onomastice.

"Wow ce mare s-a făcut, felicitări!" sau "La mulți ani, Ioana.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care îl îndrăgesc și apreciază pe Marcel Pavel.

Între Marcel Pavel și fiica lui există o legătură puternică și specială, iar acest lucru este vizibil din fotografiile publicate în mediul online.

Marcel Pavel a fost concurent al emisiunii "Te cunosc de undeva!"

În sezonul XV al show-uliui ”Te cunosc de undeva!”, Marcel Pavel și Monica Anghel au făcut spectacol cu transformările lor senzațional. De asemenea, cei doi au câștigat mai multe ediții ale emisunii, printre care și ediția cu numărul cinci.

Citește și: Exerciţiile pe care Marcel Pavel le face după ce s-a vindecat de Covid 19. Prin ce e nevoit să treacă

Juriul a fost impresionat să descopere că, deși au avut o sarcină dificilă, artiștii au demonstrat că merită din plin să fie pe locul întâi! Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Marcel Pavel și Monica Anghel au făcut unul dintre cele mai potrivite cupluri din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva!. Cei doia s-au potrivit de minune și au reușit să surprindă telespectatorii prin talentul lor senzațional și prin modul de a face spectacol.

Bianca Drăgușanu, surprinsă în ipostaze incendiare. Diva face ravagii în Maldive, cu picioarele interminabile și posteri... Bogdan Stanoevici a murit. Actorul de 62 de ani a fost infectat cu SARS-CoV-2...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x