Monica Anghel și Marcel Pavel au câștigat a cincea ediție a sezonului XV ”Te cunosc de undeva!”. Prietenia le-a adus marea șansă

În a cincea ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 am avut parte de tranformări spectaculoase. La final, votul i-a desemnat câștigători pe Monica Anghel și Marcel Pavel, pentru felul în care cei doi au reușit să se imite reciproc

Monica Anghel și Marcel Pavel au câștigat a cincea ediție a sezonului XV ”Te cunosc de undeva!”

Juriul a fost impresionat să descopere că, deși au avut o sarcină dificilă, artiștii au demonstrat că merită din plin să fie pe locul întâi!

Pornind de la afirmaţia că cei doi sunt prieteni de zeci de ani, ruleta a vrut să verifice cât de bine se cunosc cei doi şi i-a trimis să se transforme în... Monica Anghel şi Marcel Pavel.

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Citește și: Marcel Pavel se transformă în Monica Anghel, iar Monica Anghel în Marcel Pavel și cântă "Tell Me Why", la Te cunosc de undeva!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Monica Anghel și Marcel Pavel au câștigat a cincea ediție a sezonului XV ”Te cunosc de undeva!”. Prietenia le-a adus marea șansă

„Uneori stăm foarte mulţi ani alături de nişte oameni şi nu îi observăm real, nu le studiem micile gesturi, micile ticuri!”, a declarat Ozana, care a mai completat: „Să îl pun pe Marcel să simtă pe gâtul lui, ceea ce cântă Monica, e aproape imposibil!”, dar şi „Ca să poată să îţi facă ea vocea ta, trebuie să îşi dramatizeze vocea!”.

Cei doi au fuzionat extrem de bine, iar acest lucru s-a văzut. Au reușit să contureze un moment demn de marile scene ale muzicii, iar prietenia dintre cei doi a fost nota definitorie a show-ului.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1 ca să savurezi momentul în care Marcel Pavel sunt desemnați câștigători!

Ultimele știri