Ce se ascunde în spatele mesajului cutremurător al lui Florin Piersic jr. pentru tatăl său: „Nu mă lăsa orfan, tată”

 

Are Florin Piersic probleme de sănătate? Este întrebarea pe care și-o adresează toată România după mesajul misterios pe care juniorul său i l-a transmis în urmă cu câteva zile.

Florin Piersic a vorbit în cadrul „Zilelor Filmului Românesc” și despre relația cu fiul său cel mare. Celebrul actor a dezvăluit mesajul tulburător pe care i l-a trimis juniorul.

„Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: «Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!»”, scrie cancan.ro.

Seniorul a făcut referire la faptul că în ultima perioadă a trecut printr-o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent, iar acesta a fost un moment mai delicat din viața sa. Actorul a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama că e combinația perfectă. În filmul în care au jucat împreună și pe care juniorul l-a și regizat, Piersic senior spune că a fost plăcut impresionat de toate indicațiile pe care i le-a dat acesta.

”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”, a mărturisit Florin Piersic.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI