Căutare Live

Mihaela Borcea: "Am amintiri dureroase! Nu stiu daca ma mai impac cu Cristi!"

Invitata in emisiunea Conferinta de Presa, Mihaela Borcea a vorbit despre despartirea de sotul ei, dar si despre compromisurile pe care le-a facut de-a lungul casniciei. "Cristi a fost singurul barbat din viata mea, m-am casatorit la 19 ani!'.

Mihaela Borcea a confirmat faptul ca mariajul este una dintre cele mai importante valori ale sale in numele careia a facut intr-adevar compromisuri si in care continua sa creada in ciuda divortului dificil prin care a trecut.

"Nicio casnicie nu este intru totul roz, peste tot exista dificultati, probleme si discutii. Eu una am facut intr-adevar compromisuri, am fost casatorita 23 de ani si fara sa las de la mine, nu as fi ajuns la asemenea experienta", a spus Mihaela Borcea.

Tot ea a recunoscut in finalul emisiunii ca fostul sot a fost primul si singurul barbat pe care l-a cunoscut pana in prezent. "M-am casatorit la 19 ani, Cristi a fost singurul meu barbat", a spus Mihaela, ferindu-si privirea din calea camerelor de luat vederi.

Se pare ca perioada divortului a fost depasita cu greu atat de Mihaela, cat mai ales de copiii sai, baiatul cel mare fiind trimis la studii in America pentru a nu fi prezent la drama despartirii parintilor.

La final, Mihaela Borcea a marturisit ca o carte autobiografica nu este posibila intrucat are amintiri dificile pe care incearca sa le depaseasca, in niciun caz sa le retraiasca.

"Am amintiri dureroase, nici nu ma gandesc sa-mi scriu memoriile, nu vreau sa trec inca o data prin clipele grele de atunci". Intrebata daca l-ar ierta vreodata pe Cristi Borcea si l-ar reprimi in casa, Mihaela a refuzat sa raspunda in mod clar. "Nu stiu, nu ma pot gandi acum la asa ceva. Prefer sa nu raspund la aceasta intrebare".

Claudia Cardinale: “Am fost idioata atunci cand l-am refuzat pe Marlon Brando”... FOTO! Beyonce, transformata de sarcina...
Ultimele știri