Antena Căutare

Motivul pentru care fiul lui Romică Țociu, Cătălin Țociu, și familia lui s-au mutat din casa actorului. Ce a spus comediantul

Romică Țociu a vorbit despre motivul pentru care fiul său, Cătălin Țociu, și familia lui s-au mutat din casa actorului. Fostul concurent de la America Express are o relație specială cu băiatul lui.

Colaj cu Romică și Cătălin Țociu la America Express și Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Romică Țociu a vorbit despre motivul pentru care fiul său, Cătălin Țociu, și familia lui s-au mutat din casa actorului | Antena 1

Romică Țociu a dus întotdeauna o viață discretă, preferând să își țină familia departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor. Cei mai mulți fani ai actorului au aflat că acesta are un băiat odată cu participarea la America Express.

Cătălin Țociu s-a făcut remarcat în cadrul celui mai dur reality show din România prin ambiție și iubirea față de tatăl său. Pe parcursul traseului, tânărul a avut mereu grijă ca Romică Țociu să nu fie supus unui efort fizic prea mare.

De asemenea, relația specială de tată - fiu dintre cei doi au copleșit inimile telespectatorilor. Pe departe, Romică și băiatul său, Cătălin Țociu, au format una dintre cele mai îndrăgite și apreciate echipe de pe Drumul Soarelui.

Deși debutul său pe micile ecrane ale publicului a fost spectaculos, fiul actorului a decis să nu ofere prea multă atenție celebrității și s-a concentrat asupra lucrurilor importante din viața lui, rămânând destul de rezervat.

Citește și: Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Ce meserie are Cătălin Țociu. La ce strategie a apelat la proba cu torturi

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că tânărul este un familist convins. Acesta petrece ori de câte ori are ocazia momente de calitate alături de soția și cei doi copii ai săi, dar și de părinții lui.

Până de curând, Cătălin Țociu și familia lui locuiau în casa lui Romică Țociu. Comediantul a declarat că băiatul său a hotărât să se mute din proprietatea părintească într-un alt cartier dintr-un motiv neașteptat.

De ce Cătălin Țociu au decis să se mute din casa tatălui său. Lui Romică Țociu îi este foarte greu să nu își mai vadă nepoții în fiecare dimineață

Actorul a povestit la Xtra Night Show despre faptul că fiul său a decis să se mute din casă. Cătălin Țociu a preferat să își cumpere un apartament într-o zona cu mai multe facilități pentru cei mici, în mod special cu mai multe parcuri.

„Nu există parcuri foarte mișto pentru cei mici. S-a hotărât să își ia un apartament într-un residence, unde au piscină”, a mărturisit Romică Țociu, la Antena Stars.

„Într-o perioadă, Cătălin mă aștepta cu masa, acum s-a mutat. Au plecat de lângă noi, s-au mutat într-un alt cartier. Am băgat o grămadă de bani în acea acasă și după... Cred că nu mai voiau să fie controlați, era Nicoleta acolo toată ziua. Noi nu controlăm pe nimeni, nici pe noi nu ne mai controlăm”, a mai adăugat actorul.

Citește și: America Express, 13 decembrie 2023. Romică Țociu a cedat și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce au surprins camerele de filmat

De altfel, Romică Țociu nu le simte lipsa nepoților săi deoarece îi vede în fiecare zi. Cătălin Țociu își duce micuții la o grădiniță din apropierea casei în care locuiesc acum părinții lui.

„Cei mici trec în fiecare dimineața pe la noi, grădinița a rămas lângă noi. Dimineața trec îi pupăm, la patru când îi ia, trec iar să îi pupăm și pleacă acasă.”, a mai declarat comediantul, conform sursei citate.

Care e numele real al lui Virgil Ianțu: „Ștefan Bănică mi-a dat porecla”. De ce nu își folosește adevăratul nume de fami... De ce Carmen Brumă refuză să se afișeze sau să vorbească despre Mircea Badea. Formează un cuplu de peste 25 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x