Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

O cântăreață din România a fost infectată cu noul coronavirus: ”Nu puteam nici să gândesc, trăgeam de mine în fiecare zi”

Elena Pădure, renumita interpretă de muzică populară, a trecut prin momente dramatice după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Aceasta a fost internată în spital 14 zile, timp în care a fost ”sleită de puteri”, după cum a mărturisit ea. 

O cântăreață din România a fost infectată cu noul coronavirus: ”Nu puteam nici să gândesc, trăgeam de mine în fiecare zi”

Antena Satelor

Cântăreața Elena Pădure s-a infectat cu noul coronavirus la Suceava, unde a fost să filmeze patru videoclipuri. După ce s-a confruntat cu dureri de cap, oboseală și pierderea mirosului, ea și-a făcut testul pentru coronavirus.

”Mi-am dat seama că am luat virusul, când am văzut că, după o săptămână de zile, nu mă simt bine şi tot am luat tratament şi mergeam din rău în mai rău. Am văzut că nu e o gripă obişnuită pentru că îmi pierdusem mirosul, nu mai aveam putere, aveam dureri de cap mari şi senzaţie de vomă, dar şi lipsa poftei de mâncare. Nu îmi trebuia nimic şi aşa o stare de letargie, ciudată. Nu puteam să fac nimic, nici să gândesc, trăgeam de mine de pe o zi pe alta”, a declarat interpreta, care a avut o formă medie a acestei boli, potrivit Click.ro.

Rafila: Bunicii și copiii să poarte măști acasă! "Utilizezi masca şi în casă". Cum se va schimba viața după începerea școlii

Aceasta s-a externat după două săptămâni și nu a ajuns la terapie intensivă: ”În spital am stat 14 zile şi m-am extenat după ce a ieşit testul negativ. Eu am avut o formă medie, nu am stat nici cu oxigen şi nici nu a fost nevoie să iau antivirale. Nu am tuşit. La plămâni mi-a ieşit ceva, dar nu foarte grav. Nu a fost nevoie să stau în izolare la externare şi nici nu mi s-a dat tratament acasă. Au spus să iau paracetamol, dar încă nu sunt perfect restabilită, deşi au trecut 10 zile de la externare. Aveam transpiraţii abundente, dar şi acum mai am, şi transpiraţii, şi dureri de cap. Deci, nu-i de glumit. La început mi s-a părut şi mi că e aşa ceva, nu ştiu cum, dar trebuie avut mare grijă, mai ales cei care au şi alte afecţiuni.”, a mai mărturisit ea.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Elena Pădure a fost uimită de medicii din România

Potrivit sursei citate, artista s-a arătat impresionată de felul în care lucrau medicii.

”Medicii au şi câte trei rânduri de mănuşi, nici o porţiune din piele nu rămâne descoperită şi au acele combinezoane care sunt din plastic… Îmi arăta o asistentă cum avea pe dedesubt şi cum stătea cu pantalonii şi tricoul ud. Şi au pamperşi, nu au voie să bea apă, să mănânce şi nici să meargă la baie 6 ore. Lucrează ture de 6 zile câte 6 ore, apoi stau în spital încă 6 zile într-un fel de carantină şi mai lucrează încă 6 zile şi abia apoi au liber acasă o săptămână. Eu am fost internată la Spitalul de Neurologie din Braşov, iar condiţiile au fost bune, mâncarea a fost acceptabilă şi cadrele medicale s-au purtat foarte frumos cu noi”, spune artista.

News Alert! Orban a spus data la care este posibil să se deschidă restaurantele: "”Vedem, luăm decizia"

Elena Pădure reprezintă zona Moldovei, este din Bucovina, Vicovul de sus, dar locuieşte în Braşov din 1983. Ea este cunoscută și pentru apariția în “Cold Mountain”, alături de staruri de la Hollywood, precum Jude Law sau Nicole Kidman. Filmările au avut loc în 2002, în mai multe localităţi din România, iar pelicula a fost premiată cu Oscar în 2004.


Recomandari