Prințesa Beatrice este însărcinată. Nepoata Reginei Elisabeta va naşte în toamna acestui an

Prinţesa Beatrice, nepoata Reginei Marii Britanii, este însărcinată şi va naşte în toamna acestui an. Cum a reacționat Regina Elisabeta la aflarea veștii.

Prințesa Beatrice

Getty

Beatrice, în vârstă de 32 de ani, este fiica cea mare a Prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson. Miercuri a fost anunţat pe pagina de Facebook a Familiei Regale britanice că „Alteţa Sa regală prinţesa Beatrice şi Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil în toamna acestui an. Regina a fost informată şi ambele familii sunt încântate de veste”, se mai arată în anunţ.

Prinţesa Beatrice s-a căsătorit în iulie 2020 cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, în cadrul unei ceremonii private la care au participat Regina Elizabeta II şi rude apropiate, potrivit news.ro.

Citește și: Colecție de imagini impresionante din copilăria familiei Regale, din Mare Britanie. Puțini au avut ocazia să-i vadă așa

Citește și: Meghan Markle, din nou în atenția Familiei Regale. Ultimul său gest abuzează de titlul care "nu i se cuvine". Ce a putut să facă

Nunta prinţesei Beatrice de York a avut loc la Palatul Windsor

Prinţesa Beatrice, membră a familiei regale a Marii Britanii, fiica cea mare a prinţului Andrew şi a ducesei de York, Sarah, s-a căsătorit în 2020 cu logodnicul său, Edoardo Mapelli Mozzi, la Palatul Windsor, în cadrul unei ceremonii restrânse la care a participat și bunica ei, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, relatează CNN.

Citește și: De ce folosește Familia Regală telefoane vechi, cu fir. Un expert regal a explicat care este motivul

Cei doi se logodiseră în septembrie 2019, iar nunta era programată pentru luna mai, dar au fost nevoiți să-și anuleze planurile din cauza pandemiei. Palatul Windsor, reședința preferată a reginei, este locul în care suverana s-a retras de la începutul pandemiei. Acolo și-a marcat, printr-o ceremonie de asemenea restrânsă, împlinirea vârstei de 94 de ani, în aprilie.

Noul membru al familiei regale, Edoardo Mapelli Mozzi, este dezvoltator imobiliar.

Citește și: De ce nu o va ierta niciodată Prințul William pe Meghan Markle. Surse din apropierea familiei au facut dezvaluiri dureroase

„Ceremonia privată de căsătorie a prinţesei Beatrice cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc la ora 11:00, vineri, 17 iulie 2020, la Capela Regală din Royal Lodge, Windsor. La ceremonia desfăşurată în cadru restrâns au participat regina, ducele de Edinburgh şi alţi membri ai familiei regale. Căsătoria s-a desfăşurat cu respectarea recomandărilor Guvernului (în materie de pandemie - n.r.)”, a confirmat, într-un comunicat, Palatul Buckingham.

Ultimele știri