Căutare Live

Radu Mazare isi pregateste costumul de sultan si cadanele pentru ultima seara de carnaval de la Mamaia

"Sultanul" Radu Mazare n-are liniste inaintea ultimului carnaval din aceasta vara. Pregatirile sunt in toi: pe scena si in atelierul de croitorie este mare agitatie. Costumele erau aproape gata, dar pretentios din fire, primarul a strambat din nas, iar croitorii s-au intors la treaba

Sa fie sigur ca nimic nu va umbri cel mai spectaculos carnaval de la malul Marii Negre, Sultanul Radu Mazare a mers in atelierul unde au fost create costumul sau si cele ale cadanelor. De indata ce le-a vazut a inceput sa dea indicatii.

Degeaba au incercat "supusii" sa-l induplece, nu au reusit. Nici cand a fost vorba de turbanul sau, Radu Mazare nu a fost multumit. Cateva miscari din foarfeca si turbanul lui Suleyman din Mamaia a fost aproape gata!

Nici costumul nu a fost pe placul sau: "Hainele din film erau mai spre clasic, mai spre istorie. Si i-am spus ca vreau mai mult podoabe, vreau sa fie mai lucitor ca-mi plac podoabele. Asa ca trebuie sa mai lucreze ceva la impodobirea lui. Costumele ienicerilor au fost aduse tocmai de la Bucuresti. Hainele ienicerilor sunt luate de la Buftea, sunt hainele cu care Sergiu Nicolaescu, Dumnezeul sa-l ierte, a facut filmul ".

Raducu va fi unul din ienicerii care-l vor pazi pe Magnificul Mazare. S-a pregatit temeinic pentru asta, mai ales teoretic: "Cuvantul vine de la , care-n turceste inseamna . Ei sunt trupa de elita a armatei si sunt renumiti pentru puterea de atac pe care o au".

Din atelier, repetitiile s-au mutat pe scena unde va avea loc spectacolul. Cadanele au repetat miscarile cu care vor incerca sa-l cucereasca pe Radu Mazare.
Maine seara, peste 10.000 de turisti sunt asteptati sa urmareasca ultimul carnaval din aceasta vara.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... GALERIE FOTO! "Disperata" si pe jumatate imbracata. Iata cum arata Teri Hatcher la 49 de ani!...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri