Căutare Live

Regina Elisabeta a II-a, fotografia din copilărie care i-a înduioșat pe admiratorii săi. Ce portret neașteptat a fost publicat

Regina Elisabeta a II-a a împlinit de curând 96 ani, devenind cea mai în vârstă Regină care a fost vreodată pe tronul Marii Britanii, cu o domnie de 70 de ani.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit de curând 96 ani, devenind cea mai în vârstă Regină care a fost vreodată pe tronul Marii Britanii, cu o domnie de 70 de ani.

Profimedia

Regina Elisabeta a II-a și-a sărbătorit ziua de naștere pe 21 aprilie, când a împlinit 96 ani, urmând ca în luna iunie să fie programat Jubileul de Platină. În fiecare an, Familia Regală a Marii Britanie publică un nou portretul cu monarhul care se află pe tron de 70 ani.

Fotografie din copilărie cu Regina Elisabeta a II-a

Portretul de anul acesta este unul special, în care Majestatea Sa apare alături de doi ponei. Regina Elisabeta a II-a poartă o rochie kaki și o pereche de pantofi negri și zâmbește la camera pentru noul ei portret. Poza a fost făcută la Castelul Windsor luna trecută și este a patra poză din seria de fotografii publicate de Royal Windsor Horse Show. Majestatea Sa se află în compania a doi ponei, Bybeck Katie și Bybeck Nightingale.

Citește și: Portretul Reginei Elisabeta a II-a la împlinirea vârstei de 96 ani a fost publicat. Imagini de colecție cu Majestatea Sa| FOTO

Aceasta este a doua zi de naștere pe care Regina Elisabeta o petrece fără regretatul ei soț, Prințul Philip, care s-a stins din viață în aprilie 2021, la vârsta de 99 ani.

De ziua ei de naștere, pe lângă clasicul portret anual, Familia Regală a mai publicat o fotografie cu Regina Elisabeta a II-a din copilărie, pe când era doar un bebeluș. În fotografia alb-negru, Majestatea Sa apare zâmbind, are un șirag de perle la gât și o rochiță albă. Pe atunci, nici prin minte nu-i trecea că avea să fie una dintre cele mai importante persoanalități ale lumii.

Chiar dacă încă nu se știe ce cadouri a primit Majestatea Sa de ziua ei, știm cu siguranță că Regina Elisabeta a II-a își va serba în mod oficial ziua de naștere în iunie, când e organizat Jubileul de Platină. Ea este singura din Familia Regală care are 2 zile de naștere.

Anul trecut, de ziua ei, în locul Prințului Philip, s-a aflat în dreapta ei Prințul Edward. Prințul Edward, ducele de Kent, a acompaniat-o atunci pe Regina Marii Britanii, fiind martori la parada care s-a desfășurat la Castelul Windsor.

De ce Regina Elisabeta a II-a are două zile de naștere

Deși ziua sa reală de naștere este în aprilie, Regina Elisabeta a II-a își celebrează în mod oficial ziua de naștere printr-un eveniment, care are loc în luna iunie, unde participă toți membrii ai familiei și urmăresc spectacolele aeriene militare care se realizează în cinstea sa. De asemenea, în această zi importantă toată familia participă la o ședință foto, chiar la Palatul Buckingham.

Citește și: Ce cadou a primit Regina Elisabeta a II-a de ziua ei. Acum Majestatea sa se bucură de compania unui nou prieten

În Marea Britanie, celebrarea oficială a zilei de naștere a unui rege sau a unei regine se făcea în trecut într-o altă zi decât în ziua de naștere oficială.

Mai mult decât atât, tradiția a luat naștere în 1748, când Regelui George al II-lea a hotărât să facă aceasă regulă. Motivul pentru care a luat această decizie este faptul că ziua sa de naștere trebuia sărbătorită în iarnă, iar vremea nu îi permitea o petrecere și o paradă așa cum își dorea, lucru pentru care a realizat ce de-a doua zi de naștere ce are loc vara.

De atunci, suveranul Marii Britanii aflat la putere are dreptul să își sărbătorească ziua de naștere de două ori. Așadar, Regina Elisabeta a II-a are o distanță de două luni între zilele sale de naștere.

La ce intervenție estetică a apelat Roxana, soția lui Florin Salam, înainte de nuntă. Cum s-a filmat în cabinetul esteti... Rihanna, în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere, cu puțin timp înainte să nască. Cum arată acum vedeta...
Parteneri
Dieta cu pepene roșu: beneficii și contraindicații
Catine.ro
Ultimele știri
x