Antena Căutare

Cine sunt prezentatorii show-ului Splash! Vedete la apă, cel mai curajos show al verii. Noul sezon va avea premiera în curând

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt prezentatorii celui mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

răzvan fodor, ramona olaru și anamaria ionescu Galerie
Premiera noului sezon în curând la Antena 1 | Antena 1

Cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii sunt pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, nume sonore în showbizul românesc, din domenii cu totul diferite, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile.

Cine sunt prezentatorii show-ului Splash! Vedete la apă, cel mai curajos show al verii. Noul sezon va avea premiera în curând, la Antena 1

„Propunerea de a fi parte din echipa de prezentare de la Splash! Vedete la apă m-a bucurat și m-a provocat, în același timp, deși am râs mult cu producatorii și cu echipa pe tema faptului că mi-am înfrânt orice teamă legată de apa la Power Couple, deci acum sunt în siguranță.

Așa că, ne adunăm să ne distrăm împreună și să vedem salturi care mai de care mai spectaculoase. Divertismentul este drumul pe care vreau sa merg în televiziune, pentru că simt că mi se potrivește cel mai bine în acest moment!”, a declarat Anamaria Ionescu, cea care li s-a alăturat lui Răzvan Fodor şi Ramonei Olaru în echipa de prezentare a show-ului de la Antena 1.

Articolul continuă după reclamă

La rândul lui, Răzvan Fodor a mărturisit: „Mă bucur foarte tare să am alături atâția oameni curajoși, care au îmbrățișat provocarea Splash! Vedete la apă, mai ales că, alături de mulți dintre ei, am avut ocazia să lucrez și în alte proiecte din cadrul trustului. Se anunță un sezon incitant, plin de provocări și cu multă distracție!”

Totodată, Ramona Olaru a transmis același entuziasm: „Sezonul este unul spectaculos, plin de energie, cu atât mai mult cu cât participanții sunt parte dintre proiectele Antena 1! Așadar, pregătiți-vă să vedeți un altfel de content, dar același nivel de stres pentru concurenți!”

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Care sunt vedetele care vor face cele mai spectaculoase salturi în apă, care va fi tematica fiecărei ediții și cum au rezistat în fața provocărilor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, în curând, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Splash! Vedete la apă, cel mai curajos show al verii în curând, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x