Antena Căutare

Alina Puşcaş, prezentatoare emisiunii „Te cunosc de undeva”, mărturisiri emoționante. A aflat că e însărcinată când era în doliu

Alina Puşcaş a făcut declaraţii despre momentul în care a descoperit că e gravidă. Din nefericire, acesta s-a întâmplat la scurt timp după ce o persoană dragă i-a murit. Mărturisirile emoţionante îţi vor aduce lacrimi în ochi.

Alina Puşcaş, prezentatoare emisiunii „Te cunosc de undeva”, a făcut declaraţii despre momentul în care a descoperit că e gravidă. Din nefericire, acesta s-a întâmplat la scurt timp după ce o persoană dragă i-a murit. Mărturisirile emoţionante îţi vor aduce lacrimi în ochi.

Doar două luni au mai rămas până când Alina Puşcaş va aduce pe lume cel de-al doilea copil al familiei sale - o fetiță.

"Ştiu că m-am îngrăşat. (...) Prioritar e botezul fetiţei. În primele luni, am avut nişte mici probleme, la modul că mi-a fost un pic rău, că mi-era somn, că mă mai durea spatele, dar astea au trecut. (...) Asta mică e o fiţoasă. Din păcate, momentul aflării nu a fost foarte cel mai fericit, pentru că a fost imediat după înmormântarea tatălui lui Mihai. Şi, ce-i drept ne-ar fi plăcut foarte mult - deja eram în prima lună - şi ne-ar fi plăcut şi mie şi lui să fi ştiut. ca să-i fi putut spune înainte să se întâmple asta. Şi, undeva în sufletul lui, ar fi fost liniştit şi bucuros pentru că uite, în sfârşit se întregeşte familia. Şi, din punctul meu de vedere şi a lui Mihai, cam asta ar fi idealul. Se poate şi cu trei, nu excludem asta", a mărturisit Alina Puşcaş în cadrul emisiunii "Răi da' buni".

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, au devenit părinţi pentru prima dată, anul trecut, pe 29 august, când prezentatoarea TV a adus pe lume un băieţel care a primit numele Alexandru. În primăvară, prezentatoarea TV a dezvluit că așteaptă o fetiță.

NU RATA SÂMBĂTĂ, 10 SEPTEMBRIE, DE LA 20:00, PREMIERA NOULUI SEZON „TE CUNOSC DE UNDEVA”, DOAR LA ANTENA 1!

Dima Trofim, noul concurent de la „Te cunosc de undeva”, are un restaurant cu specific japonez în centrul Capitalei... La „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan îl dezbracă pe Dorian Popa, să vadă dacă seamănă cu 50 Cent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x