Antena Căutare

Andreea Bănică, reacție savuroasă la transformarea Elizei și a lui Zarug în trupa „Exotic”, din Finala Te cunosc de undeva!

Ce a spus Andreea Bănică, fosta componentă a trupei „Ecotic” despre prestanția celor doi din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 25 mai 2024. Concurenții au pus în scenă un moment senzual, desprins din videoclipul piesei care făcea furori în anii 2000.

colaj foto andreea banica eliza si zarug Galerie
Ce a spus Andreea Bănică, fosta componentă a trupei „Ecotic” despre prestanția celor doi din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 25 mai 2024 | Instagram & Antena 1 & Capturi Youtube

Cele 8 echipe de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut un adevărat show in seara finalei! Chiar dacă doar patru dintre ele au luptat pentru trofelul mult râvnit și pentru premiul cel mare, ceilalți concurenți nu s-au lăsat mai prejos. Eliza și Zarug s-au numărat printre cei care au pus în scenă un moment memorabil în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 25 mai 2024.

Cum a reacționat Andreea Bănică la transformarea Elizei și a lui Zarug în trupa „Exotic”, din Finala Te cunosc de undeva!

Eliza și Zarug au încheiat provocarea Te cunosc de undeva în mare fel. Cei doi au intrat în pielea a două dintre membrele trupei Exotic, care făcuea furori în anii 2000. Concurenții ș-au însușit foarte bine rolurile, însă toți au fost uimiți de prestația lui Zarug.

Eliza și Zarug au renunțat la inhibiții în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 25 mai 2024 și au apărut pe scenă în ținute sumare, acoperiți doar de câte o eșarfă. Momentul lor a stârnit hohote de râs, dar și admirație pentru performanța pe care au reușit-o.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Finala Te cunosc de undeva! 25 mai 2024. Ilona și Florin Ristei, transformați în Guns N' Roses cu piesa „November Rain”

Celebrele versuri „Sexy, sexy, știu că mă vrei / Toată noaptea de gândești la femei” au răsunat în platoul transforming show-ului, iar coregrafia a fost desprinsă din videoclipul piesei.

„Au fost câteva secunde bune de efectul șarpelui. Mi s-au lipit ochii de colanții lui Zarug. A fost acolo, un tablou, rupt din mai multe”, a spus Aurelian Temișan, în timp ce Mihai Petre a adăugat: „Și eu sunt de acord, mi-a bântuit copilăria. Și acum și viitorul”, spune Mihai Petre.

Însă o altă reacție savuroasă a venit și din partea Andreei Bănică, fostă componentă a trupei Exotic. Vedeta a văzut momentul Elizei și al lui Zarug din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 20 și nu s-a putut abține să nu reacționeze în mediul online,

„Am leșinat! Însă, a treia componentă nu a mai avut loc? ați fost bombițe!!!”, a scris artista în secțiunea de comentarii de pe Facebook la prestația celord doi.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20

Cele 8 echipe de artişti ale sezonului cu energie la puterea 20 – finaliști și nefinaliști – au transformat gala finalei Te cunosc de undeva! într-una cu totul şi cu totul specială. Iar punctele oferite de jurați, concurenți și de către cei din public au fost pe măsură. După ce s-au făcut toate calculele, a venit și anunțul mult așteptat: Ilona şi Ristei și-au adjudecat trofeul sezonului 29 al transforming show-ului și premiul de 15.000 de Euro.

Deciziile desemnării câștigătorilor au fost grele pentru toate părțile implicate: jurați, concurenți și publicul spectator. Toate echipele au făcut o treabă fenomenală, dar una singură a plecat acasă cu trofeul sezonului şi premiul în valoare de 15.000 de Euro.

Citește și: Finala Te cunosc de undeva! 25 mai 2024. Bella și Barbara au câștigat premiul de popularitate. Cum au reacționat

În clipa în care prezentatorii Te cunosc de undeva! au anunțat cine sunt câștigătorii trofeului acestui sezon și, totodată, ai cecului în valoare de 15.000 de Euro, cei doi artiști s-au îmbrățișat și s-au felicitat unul pe celălalt. Cu ochii în lacrimi, Ilona a mai putut doar să spună: „Mă bucur foarte tare, sunt foarte emoţionată! Şi vă mulţumim tuturor că ne-aţi votat!”.

Ilona şi Ristei, câştigătorii sezonului 20 Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii Vineri, 26.07.2024, 09:11
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x