Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Connect-R și Shift, moment emoționant cu transformarea în Sting și Puff Daddy

Connect-R și Shift au schimbat câteva versuri ale celebrei piese „I'll Be Missing You” și i-au emoționat până la lacrimi pe toți cei prezenți.

Connect-R și Shift în finala te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Connect-R și Shift au schimbat câteva versuri ale celebrei piese „I'll Be Missing You” și i-au emoționat până la lacrimi pe toți cei prezenți. | Antena 1

Connect-R și Shift au fost extrem de bucuroși când ruleta le-a oferit personajele pentru Finala Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cei doi s-au transformat în Sting și Puff Daddy, dar nimeni nu s-a așteptat la ce s-a întâmplat în platou chiar în timpul momentului.

Connect-R și Shift i-au adus un omagiu lui NOSFE în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 18

Încă de la primele acorduri, pe ecranele din platoul Te cunosc de undeva! au apărut imagini cu regretatul NOSFE, iar pe fundal s-a auzit vocea lui Shift transmițând câteva cuvinte din suflet. Cei doi au fost extrem de apropiați, iar concurentul a ales să îi aducă un omagiu acestuia într-un moment extrem de important pentru el.

Transformarea a continuat apoi cu o interpetare de excepție a lui Sting, realizată de Connect-R al cărui timbru s-a apropiat foarte mult de original. Pe partea de rapp, Shift a ales, din nou, să aduce și o tușă pesonală, făcându-i pe toți să lăcrimeze.

„Te cunosc de undeva, vreau să aprindem toate telefoanele și să le punem sus pentru frate-miu NOSFE”, a spus Shift chiar în timpul momentului, iar atmosfera care s-a creat este greu de descris în cuvinte.

„Aș vrea să spun câteva cuvinte, deși îmi este foarte greu. Știu că nu am vorbit foarte mult sezonul acesta, dar vreau să vă mulțumesc tuturor, în primul rând colegilor - niște oameni minunați. Vreau să mulțumesc juriului minunat că ne dă putere să devenim mai buni, pe zi ce trece și vreau să vă spun că experința asta a fost, în același timp, una foarte tristă pentru mine, pentru că în timp ce eram aici, fratele meu din altă mamă, NOSFE, s-a dus într-u loc mai bun și sunt foart foarte fericit și emoționată că am făcut momentul aceasta pentru el aici”, și-a explicat Shift alegerea.

„Am vrut neapărat să dedicăm momentul aceste celor care l-au iubit pe NOSFE și în special, familiei lui, fetiței lui și soției lui”, a adăugat și Connect-R, cu ochii în lacrimi.

Jurizare Connect-R și Shift în Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022

„Dacă arta nu se raportează la eternitate, nu există”, a concluzionat Cristi Iacob întreg momentul, extrem de emoționat. Omagiul vostru e peste cuvinte, ați făcut mai mult decât poate să cuprindă sufletul meu”, a mai spus acesta.

„Încheiați cu bine acest moment, care nu mă deranjează deloc că a devenit o co-producție. Eu vă aplaud și chiar mă ridic în picioare. Vă mulțumesc că existați”, a spus și Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Sore și Emma de la ZU, show total marca Moulin Rouge. Cum le-a ieșit tran... Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Feli și Nicolai Tand au adus energia în platou cu O-Zone - „Dragostea din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău Luni, 26.02.2024, 21:50
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Zarug și Eliza Natanticu au adus energia în platoul Te cunosc de undeva! cu transformarea în Mioara Velicu. Momentul lor din a doua ediție i-a ridicat i-a ridicat pe toți la dans și a primit multe laude.

Sambata, 24.02.2024, 22:12
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Bella Santiago și Barbara Isas au luat cu asalt scena, transformate în Ariana Grande și Nicki Minaj. Concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut show total în a doua gală din 24 februarie 2024.

Sambata, 24.02.2024, 21:55
Ultimele știri
x