Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva 2020. Tavi Clonda și Gabriela Cristea, momentul special care a surprins jurații

În marea finala a emisiunii "Te cunosc de undeva!", Tavi Clonda nu a venit singur, ci însoțit de cea mai importantă femeie din viața lui, Gabriela Cristea.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, momentul special care a surprins jurații Galerie
Tavi Clonda și Gabriela Cristea, momentul special care a surprins jurații

Tavi Clonda a luat scena cu asalt, cu energie și o atitudine surprinzătoare de fiecare dată, însă nu a fost suficient să intre în marea finală a show-ului "Te cunosc de undeva!". Deși nu a trecut în etapa finală, Tavi Clonda a venit pe scenă cu unul dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun, iar momentul a fost și mai special, deoarece a cântat alături de frumoasa lui soție, Gabriela Cristea.

Cei doi au pășit pe scenă cu emoții, dar nu le-a pus în dificultate prestația, care a fost una senzațională.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Tavi Clonda cântă Achy Breaky Heart, piesa care l-a consacrat pe Billy Ray Cyrus

Îmbrăcată într-o rochie albastră din paiete, care îi scoate în evidență atuurile fizice și trăsăturile frumoase ale feței, Gabriela Cristea a făcut spectacol alături de soțul ei.

Chimia dintre cei doi este una evidentă, iar momentul i-a înduioșat pe jurații "Te cunosc de undeva!" din sezonul 15.

Cum au impresionat Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe scena de la Te Cunosc de Undeva 2020

Deși au început într-un mod mai lent și mai romantic, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au luat cu asalt scena "Te cunosc de undeva!". Se pare că artistul se mândrește cu o soție frumoasă, dar și talentată, care are o voce pe măsură.

Cei patru jurați au rămas plăcut surprinși de momentul senzațional și energia cupului, care a ieșit în evidență prin unicitate.

"Ce frumos moment și ce familie de artiști!", au afirmat cei doi prezentatori ai show-ului, surprinși de ceea ce au făcut Gabriela și soțul ei pe scenă, în marea finală.

Piesa inițială pe care cei doi au cântat-o este o compoziție proprie a lui Tavi Clonda.

Citește și: Adda şi Cătălin Rizea, Tavi şi Gabriela Cristea, momente inedite în finala Te cunosc de undeva, de sâmbătă seara, ora 20.00

"Eu sunt puțin emoționată, pentru că sunt prima dată aici, față în față cu voi și mă aștept la o mulțime de reacții negative", le-a mărturisit Gabriela Cristea celor patru jurați ai emisiunii "Te cunosc de undeva!"

Tavi Clonda și-a încurajat soția pe tot parcursul melodiei, cât și a jurizării. " Aplauze pentru soția mea emoționată!", a spus el, care afirmă că emoțiile lui au fost mai mari decât ale Gabrielei.

Finala a fost foarte dificilă pentru atrist, deoarece i-a fost foarte greu să intre în pielea "personajului" din aceasta seara. Tavi și Gabriela nu au cântat niciodată împreună, iar pentru ei acest moment a fost unul unic, care le-a arătat că se potrivesc de minune și pe scenă, nu doar în viața amoroasă.

"Pentru mine este o surpriză foarte frumoasă să te aud cântând. Te-am auzit la repetiții și am zis "wow", deci are voce, dar ce păcat că nu a cântat la viața ei. Niciodată nu este târziu. Vă felicit pe amândoi pentru că sunteți o familie minunată, v-am văzut fetițele în poze și sunteți atât de drăgălași. Și tu Gabriela gătești foarte bine, faci prăjituri, am văzut! Bravo vouă!", le-a mărturisit Ozana Barabancea, surprinsă de momentul lor.

Finala Te cunosc de undeva 2020. Toto Dumitrescu, moment de senzație alături de sora lui, Mayra... Finala Te cunosc de undeva 2020. Monica Anghel și Marcel Pavel au strălucit pe scenă cu piesa "Kalinka"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x