Antena Căutare

Îți amintești de plaja din „Sunset Beach”? Aici Andreea Bălan va spune „DA!” GALERIE FOTO

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”,  va fi mireasă pe celebra plajă Sunset Beach. Vă amintiți cum arata în filmul care a făcut-o celebră, unde Meg și Ben, Vanessa și Michael, protagoniștii serialului, și-au unit la rândul lor destinele?

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, va fi mireasă pe celebra plajă Sunset Beach. Vă amintiți cum arata în filmul care a făcut-o celebră, unde Meg și Ben, Vanessa și Michael, protagoniștii serialului, și-au unit la rândul lor destinele?

Ei, bine, plaja este cu adevărat frumoasă, un loc romantic în care să trăiești momente cu adevărat unice.

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, o romantică incurabilă

O rochie vaporoasă, un apus pe plajă şi un jurământ de iubire făcut sub cerul liber. Aşa arată, pentru Andreea Bălan, nunta perfectă. Iar visul va deveni realitate luna viitoare. Artista se va căsători cu actorul George Burcea într-o ceremonie intimă, peste Ocean.

George, când era mic şi se uita la acest serial, Sunset Beach, îşi imagina că va ajunge într-o zi pe acea plajă. Nu ştia cum şi în ce fel şi cu cine. Dar, la 10 ani, i s-a întipărit lui acea plajă. În momentul în care i-am spus: "Uite, visul tău se va împlini, să mergem în Sunset Beach şi să facem ceremonia acolo", el a fost foarte emoţionat şi i-am făcut cadou biletele de avion, de ziua lui, pe 15 ianuarie”,a povestit Andreea.

Andreea Bălan şi George Burcea se iubesc de doi ani, iar pe plaja din Sunset Beach vor deveni soț și soție.

Andreea Bălan și micuța Ella, fotografie de mii de Like-uri: „Abia acum știu ce inseamnă cu adevarat să fii mamă!”... E leit mama ei! Cum arată micuța Erin, fiica lui Sore de la „Te cunosc de undeva”! Fanii au fost topiți de fetița drăgăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x