Antena Căutare

Provocare de zile mari pentru Emi şi Cuza, în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!: „Am avut de făcut travesti la... travesti!”

Emi și Cuza, câștigătorii celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, întâmpină sezonul Sezonul 20, un sezon cu energie la puterea #20, cu multă energie și cu o dorință puternică de a da tot ce au mai bun

colaj foto emi si cuza la te cunosc de undeva sezonul 20 Galerie
Emi și Cuza, câștigătorii celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, întâmpină sezonul Sezonul 20, un sezon cu energie la puterea #20, cu multă energie și cu o dorință puternică de a da tot ce au mai bun | Antena 1

Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artişti ce au acceptat provocarea de a participa în cadrul celebrului show se numără echipa formată din Emi și Cuza, pregătiți să intre în fascinantul joc al transformărilor totale pe scena Te cunosc de undeva!.

Citește și: Alexia și Dima, moment amuzant la Te cunosc de undeva! Dima: „Nu puteam să cred că mi se întâmplă şi mie!”

Provocare de zile mari pentru Emi şi Cuza, în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, din 17 februarie, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Emi și Cuza, câștigătorii celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, întâmpină sezonul Sezonul 20, un sezon cu energie la puterea #20, cu multă energie și cu o dorință puternică de a da tot ce au mai bun: ,,Deja, pentru noi, este familiar tot ce se întâmplă aici: de la machiaj, la costume și până la repetiții, suntem foarte confortabili cu orice. Am spus-o și o repetăm: ne plac provocările, nu ne temem de nicio limbă străină, atunci când vine vorba despre ceea ce trebuie să cântăm, nu ne ferim de niciun personaj pe care am putea să-l interpretăm, ne-a fost dor de Te cunosc de undeva! și tot ce ne dorim este să ne iasă momentele atât de bine, încât să fim foarte mândri de noi, la final!”, a mărturisit Emi, completând: ,,Am avut parte și de o premieră, una impactantă, aș putea spune: am avut de făcut travesti la... travesti! Ca să înțelegeți mai bine, a trebuit să ne transformăm într-o persoană de sex opus, care, la rândul ei, este transformată într-o persoană de sex opus; altfel spus, a trebuit să mă transform într-un bărbat, care, de fapt, era o femeie ce interpreta un bărbat. Ce nebunie, nu?!”.

Despre momentul în care au avut de interpretat un travesti, Cuza a mărturisit: „Am avut chiar de două ori de făcut asta și studiam toate gesturile unei femei care se voia a fi bărbat, dar care nu reușea să fie atât de bărbat, pentru că o trădau gesturile feminine. Mie mi-a fost foarte greu să fac un travesti care e, de fapt, genul meu, și anume: o femeie care impersonează un bărbat, având, în continuare, gesturile unei femei; situația asta m-a făcut să studiez, mai degrabă, femeia care impersonează bărbatul, decât să fiu eu bărbatul impersonat de ea și se pare super greu, dar interesant, în același timp, însă va trebui să urmăriți emisiunea, ca să înțelegeți mai bine și ca să vă distrați copios, alături de noi!”.

Citește și: Barbara şi Bella, momente amuzante la Te cunosc de undeva!: „Colegii ne spun că avem nevoie de subtitrare!”

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea #20 şi multe, multe surprize, alături de cele 8 echipe de artişti care au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor, care va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 2 martie 2024.  Liviu Teodorescu și JO s-au transformat în Tiesto feat. Karol G - „Don't be shy” Te cunosc de undeva Sezonul 20, 2 martie 2024. Liviu Teodorescu și JO s-au transformat în Tiesto feat. Karol G - „Don't be shy” Sambata, 02.03.2024, 21:42
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Paula și Romică s-au transformat în Dr Dre și Snoop Dogg și au cântat piesa „The next episode”

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Paula și Romică s-au transformat în Dr Dre și Snoop Dogg și au cântat piesa „The next episode”

Romică Țociu și Paula Chirilă au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! cu transformarea lor Dr Dre și SNoop Dogg.

Sambata, 02.03.2024, 22:30
Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Barbara și Bella Santiago s-au transformat în Ion Dolănescu și au cântat în română

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Barbara și Bella Santiago s-au transformat în Ion Dolănescu și au cântat în română

Barbara și Bella de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024 s-au transformat în Ion Dolănescu. Cum le-a ieșit.

Sambata, 02.03.2024, 22:15
Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona, transformarea amuzantă în Pippo Franco cu piesa „Chi chi Chi co Co Co”

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona, transformarea amuzantă în Pippo Franco cu piesa „Chi chi Chi co Co Co”

Florin Ristei și Ilona au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024, după ce ei s-au transformat în Pippo Franco și au cântat o melodie de copii.

Sambata, 02.03.2024, 22:05
Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Liviu Teodorescu și Jo s-au transofrmat în Karol G și au făcut show de zile mari cu dans

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Liviu Teodorescu și Jo s-au transofrmat în Karol G și au făcut show de zile mari cu dans

Liviu și Jo au făcut o reprezentație foarte bună a piesei „Don't be shy” de la Karol G, care le-a ieșit foarte bine. Iată cum s-au descurcat!

Sambata, 02.03.2024, 21:44
Ultimele știri
x