Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Imagini din culise. Cum a arătat transformarea concurenților în prima ediție

Cuplurile de la Te cunosc de undeva! s-au distrat la repetițiile de dinaintea primei gale din sezonul 18. Băieții au fost nevoiți să meargă pe tocuri și să poarte rochii mulate, lucru care le-a dat serioase bătăi de cap. Desigur, râsetele nu au lipsit în culisele emisiunii.

colaj de imagini din culisele te cunosc de undeva editia 1 sezon 18 Galerie
Cuplurile de la Te cunosc de undeva! s-au distrat la repetițiile de dinaintea primei gale din sezonul 18. Băieții au fost nevoiți să meargă pe tocuri și să poarte rochii mulate, lucru care le-a dat serioase bătăi de cap. Desigur, râsetele nu au lipsit în culisele emisiunii. | Antena 1

Ruli le-a adus concurenților personaje frumoase, emoționante și carismatice, care au creat duete posibile doar pe scena Te cunosc de undeva!, însă în spatele performanței se află multe ore de lucru atât la machiaj, cât și repetiții nesfârșite.

Imagini din culisele primei ediții a sezonului 18 Te cunosc de undeva!. Cum a arătat transformarea concurenților

Doar cuplurile din competiție știu cât de multă muncă a fost în spate și câtă disciplină pentru a face momente atât de spectaculoase. Pentru ca telespectatorii să se bucure de o seară plină de emoție, culoare și amuzament, concurenții au făcut multe sacrificii pentru a intra în pielea personajelor.

”Știi să mergi pe tocuri?”, a vrut să știe Zarug. Johnny Romano a fost sincer: ”Nu, nu am mai mers. Va fi prima oară”.

Nu a fost o experiență plăcută, mai ales că a fost nevoit să scape și de pilozitatea de pe picioare.

Și WRS a fost nevoit să se îmbrace în haine de femeie. S-a ținut de glume în timp ce proba ținuta și chiar a încercat să-l ”cucerească” pe Cuza, care l-a rândul lui, a îmbrăcat o rochie.

”Nu putem să râdem că ne strâng rochiile”, a remarcat colegul lui Emi, care s-a chinuit tare să coboare scările în timp ce purta pantofi cu toc. Imaginile sunt în clipul din galeria foto.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. WRS și Emilian, show marca Fredy Mercury pe scenă. Au cântat ”I want to break f... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. WRS și Emilian au câștigat prima gală din sezonul 18...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Zarug și Eliza Natanticu au adus energia în platoul Te cunosc de undeva! cu transformarea în Mioara Velicu. Momentul lor din a doua ediție i-a ridicat i-a ridicat pe toți la dans și a primit multe laude.

Sambata, 24.02.2024, 22:12
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Bella Santiago și Barbara Isas au luat cu asalt scena, transformate în Ariana Grande și Nicki Minaj. Concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut show total în a doua gală din 24 februarie 2024.

Sambata, 24.02.2024, 21:55
Ultimele știri
x