Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 13 aprilie 2024. Barbara și Bella s-au transformat în Dua Lipa și Dababy și au cântat piesa „Levitating”

Barbara și Bella au recreat un moment unic în pop culture, cu Dua Lipa și Dababy cu o piesă celebră pe care cei doi o cântă împreună. Iată cum le-a ieșit.

foto cu barbara si bella la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 13 aprilie 2024 Galerie
Barbara și Bella s-au transformat în Dua Lipa și Dababy și au cântat piesa „Levitating” | Antena 1

Barbara și Bella s-au transformat în Dua Lipa și Dababy și au reușit să creeze un moment inedit pe scena emisiunii Te cunosc de undeva! cu piesa Levitating. Jurații au fost uimiți de ce a ieșit!

Cum s-au descurcat Barbara și Bella la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 13 aprilie 2024. Cum a ieșit momentul Levitating

Cele două artiste și concurente de la Te cunosc de undeva! au reușit să creeze un moment unic pe scena emisiunii în rolurile lui Dua Lipa și Dababy cu piesa Levitating care le-a ieșit impecabil. Cele două au excelat cu acest moment.

Jurații au fost foarte mulțumiți de ceea ce au făcut Barbara și Bella pe scena emisiunii, în ediția din această seară:

Jurizare Barbara și Bella la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 13 aprilie 2024

„Când o vede pe Barbara atât de frumoasă... Nu ați exagerat cu nimic. Vocal a fost impecabil. Ai făcut-o cu măsură”, spune Ozana Barabancea.

„Mi-a plăcut mult momentul vostru. M-am mirat la Dua Lipa cum a rezistat stativul acesta. Îmi place Dua Lipa. Foarte bună mișcarea umerilor, pe ritm. Ea simte intern momentul. Bella, obstacolul bine depășit. Gesturi de hiphoper cool foarte greu. Extrem de credibilă”, spune Mihai Petre.

„Nu s-a văzut deloc că nu ți-a plăcut. Ai ascuns acest lucru. Balansul la locul lui. Bella, mi s-a părut mai greu la tine, decât la Barbara”, spune Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 13 aprilie 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Kylie Minogue. Momentul a fost uimitor... Te cunosc de undeva! 13 aprilie 2024. Romică și Paula s-au transformat în Viorica de la Clejani și Connect-R. Cum a ieși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x