Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Duel între Wrs și Emilian, Damian Drăghici și Cristina Stroe, CRBL și Radu Țibulcă

În semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 17 iunie 2023, s-a petrecut primul duel între 3 echipe pentru câștigarea unui loc în Marea Finală.

Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Duel între Wrs și Emilian, Damian Drăghici și Cristina Stroe, CRBL și Radu Țibulcă Galerie
Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Duel între Wrs și Emilian, Damian Drăghici și Cristina Stroe, CRBL și Radu Țibulcă | Antena 1

Cele trei echipe formate din Wrs și Emilian, CRBL și Radu Țibulcă, dar și Damian Drăghici și Cristina Stroe s-au duelat muzical pe piesa New York, New York de la Frank Sinatra și Liza Minelli. Acestea au avut dreptul să aleagă pe cine vor să imite între cei doi cântăreți celebri în toată lumea.

Trei echipe ale sezonului 19 de la Te cunosc de undeva! s-au duelat pe piesa New York New York de la Frank Sinatra și Liza Minelli pentru un loc în Marea Finală. Wrs și Emilian au câștigat

Wrs și Emilian au reușit să convingă jurații că merită un loc în Marea Finală de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, după ce s-au transformat în Frank Sinatra și Liza Minelii și au cântat piesa New York New York.

Aurelian Temișan a fost cel care, la finalul reprezentațiilor tuturor celor 3 echipe, a făcut marele anunț. Acesta explicat că notele pe care jurații le-au oferit au clasat pe locul 2 două dintre cele 3 echipe și anume cele formate din CRBL și Radu Țibulcă, dar și cea formată din Damian Drăghici și Cristina Stroe.

Astfel că, echipa compusă din Wrs și Emilian s-a clasat pe locul 1 și așa au primit „biletul” către Marea finală a sezonului 19 de la Te cunosc de undeva! Cei doi concurenți s-au bucurat foarte tare și au mulțumit pentru această oportunitate.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Imagine rară cu Misha din copilărie. Cum arăta concurenta de la Te cunosc de undeva! când era mică: „De atunci am știut ... Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au avut apariții superbe în platoul emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x