Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu sunt câștigătorii celei de-a doua gale din sezonul 18

Momentul plin de enrgie al Elizei și Emilian i-a cucerit pe jurați, dar și pe colegii de la Te cunosc de undeva!. Cei doi s-au transformat în Cardi B și J Balvin și au făcut show.

colaj foto eliza si cosmin natanticu te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Momentul plin de enrgie al Elizei și Emilian i-a cucerit pe jurați, dar și pe colegii de la Te cunosc de undeva!. Cei doi s-au transformat în Cardi B și J Balvin și au făcut show. | Antena 1

A fost o nouă seară explozivă la Te cunosc de undeva sezonul 18! Cea de-a doua ediție a transforming show-ului de la Antena 1 le-a adus telespectatorilor momente diverse, pline de emoție, dar și amuzament.

Oamenii din fața micilor ecrane au așteptat cu sufletul la gură scorul, care într-un final a fost decis de către colegii de scenă! Punctajele au fost "nebune" și date pe merit fiecăruia, dar numai un cuplu și-a adjudecat premiul acestei ediții.

Eliza și Cosmin Natanticu au câștigat cea de-a doua gală. Cum a arătat transformarea în Cardi B și J Balvin de la Te cunosc de undeva! 17 septembrie

După ce în ediția anterioară cei doi s-au clasat pe ultimul loc, iată că cei din urmă vor fi cei dintâi. Eliza și Cosmin Natanticu au dat totul încă de la repetițiile Te cunosc de undeva! sezonul 18 și au reușit să pună în scenă un show de zile mare în cea de-a doua gală din 17 septembrie 2022.

Încă de la repetiții Cosmin Natanticu a recunoscut că tot greul echipei, de data aceasta, îl duce soția sa. Pentru transformarea în Cardi B, Eliza a fost nevoită să împletească perfect coregrafia complicată, cu timbrul specific artistei internaționale, dar și cu personalitatea acesteia puternică. Și totul i-a ieșit perfect, judecât după notele juraților și ale colegilor de la canapea.

„Surprinzător! Fantastic! Parcă ne-au mințit...au apărut așa pe glume, pe amuzament și au venit acum și au rupt scena în două. Eliza, ce atitudine!, a spus impresionată Andreea Bălan de transformarea celor doi.

„Cele 5 puncte alte noastre merg către Eliza și atât!”, a spus și Liviu Teodorescu în momentul în care a oferit punctele din partea echipei lor.

Cum arată clasamentul celei de-a doua gale a sezonului 18 Te cunosc de undeva! din 17 septembrie 2022

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie 2022. Imagini din culise. Cum a arătat transformarea concurenților în cea de-a doua e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x