Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Connect-R și Shift, trasformare magistrală în James Brown - „It's A Man's Man's Man's World”

Connect-R și Shift au surprins pe toată lumea cu interpretarea celebrei piese „It's A Man's Man's Man's World” în cea de-a doua ediție de Te cunosc de undeva!

Connect-R și Shift la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Connect-R și Shift au surprins pe toată lumea cu interpretarea celebrei piese „It's A Man's Man's Man's World” în cea de-a doua ediție de Te cunosc de undeva! | Antena 1

Connect-r și Shift s-au bucurat extrem de tare când au aflat că se vor transforma în James Brown, în cea de-a doua ediție de Te cunosc de undeva!. Piesa „It's A Man's Man's Man's World” a legendarului artist de blues și soul, se aude și astăzi la radiourile din toată lumea și probabil, cu toții îi știu versurile.

Connect-R și Shift au cântat „It's A Man's Man's Man's World” la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Connect-R și Shift nu au avut deloc o misiune ușoară în cea de-a doua ediție de Te cunosc de undeva!. Ei s-au transformat în James Brond și au recunoscut că pe cât de mult se bucură că au primit acest personaj, pe atât de conștienți sunt de cât de greu le va fi să îl interpreteze.

Cu toate acestea, cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva! au venit determinați să dea tot ce au mai bun în seara galei și să lase de-o parte propria personalitate.

Încă de la primele acorduri ale piesei „It's A Man's Man's Man's World”, Connect-R și Shift i-au lăsat atât pe jurați, cât și pe colegii de la canapea cu gurile căscate. Sala s-a ridicat în picioare și cu toții au fost umiți de transformarea concurenților în James Brown.

Jurizare Connect-R și Shift la Te cunosc de undeva! 17 septembrie

„M-ați surprins. Shift iar m-a surprins pentru că pe Connect-R în știu că este talentat și este precum peștele în apă. Dar să îl văd pe Shift atât de cu temele făcute. Sunteți foarte frumoși împreună, mi-ați dat peste cap un pic punctajul. Trebuie să vă felicit!”, a spus Ozana Barabancea după interpretarea lui James Brown la Te cunosc de undeva!

„Pe tine Connect-R nu îmi era greu să te vâd interpretând, dar la Shift, într-adevăr, este surpriză mare”, a mai adăugat și Aurelian Temișan.

Momentul le-a dat ocazia și celorlalți concurenți să își prezinte punctele forte, iar în platoul emisiunii s-a dezlănțuit distracția.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Sore și Emma de la ZU, moment exploziv marca En Vogue. Cum sună celebra piesă „Free ... Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Cuza și Emi, transformare spectaculoasă în Hussain Al Jassmi. Cum au cântat în arabă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x