Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Rona Hartner și Johny Romano, moment de senzație marca Cher și Sonny - „I Got You Babe”

Transformarea Ronei Hartner și a lui Johny Romano în Cher și Sonny a pus zâmbetul pe buze tutror celor din platou. Momentul lor a trezit amintirea multora și a fost un show în adevăratul sens al cuvântului.

Rona Hartner și Johny Romano la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Transformarea Ronei Hartner și a lui Johny Romano în Cher și Sonny a pus zâmbetul pe buze tutror celor din platou. Momentul lor a trezit amintirea multora și a fost un show în adevăratul sens al cuvântului. | Antena 1

Rona Hartner și Johny Romano au adus spiritul anilor 60-70 direct în platoul Te cunosc de undeva! Transformarea în Cher și Sonny le-a adus câteva probleme în „familie”, dar au reușit să treacă peste ele cu brio și să pună în scenă un moment de excepție.

Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Cher și Sonny. Au cântat „I Got You Babe” la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Una dintre cele mai cunoscute piese de dragoste, „I Got You Babe” nu a fost pe placul lui Johny Romano încă de ediția trecută. În schimb, Rona Hartner a fost extrem de încântată că o va interpreta pe Cher.

Artista i-a fost de un real ajutor partenerului ei de scenă și astfel, Rona Hartner și Johny Romanu au reușit o transformare spectaculoasă în Cher și Sonny.

Deși a fost un moment static, fără coregrafie, concurenții au impresionat prin prezență, apariția de zile mari și voci senzaționale care au trezit amintiri multora. Pe tot parcursul momentului, toți colegii de la canapea au stat cu ochii doar pe Johny pentru că asemănarea cu Sonny a fost izbitoare, iar expresiile lui faciale au făcut deliciul tuturor.

Jurizare Rona Hartner și Johny Romano la Te cunosc de undeva! 17 septembrie

„Frățioare, inocența ta o să te ducă foarte departe. Îți lipsește ceva, se numește aristrocrație, dar o să o înveți de la mătușa ta”, i-a spus Cristi Iacob lui Johny Romano, făcând referire la partenera lui de la Te cunosc de undeva! sezonul 18.

„Cred că e foarte bine pentru tine că ai venit la Te cunosc de undeva!, e o școală pentru tine să înveți și o ușoară mică cultură despre alți artiști, alte tipuri, alte genuri, alte emisii. Nevoia te învață și după ce se termina Te cunosc de undeva! o să vezi ce bagaj de cunoștințe și o să spui mulțumesc”, a adăugat și Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Feli și Nicolai Tand s-au transformat în AMI și Grasu XXL - „Deja vu”... Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Jo și Liviu Teodorescu, show pe ritmuri aromâne cu piesa „Un Trandafir Crește La Fir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Zarug și Eliza Natanticu au adus energia în platoul Te cunosc de undeva! cu transformarea în Mioara Velicu. Momentul lor din a doua ediție i-a ridicat i-a ridicat pe toți la dans și a primit multe laude.

Sambata, 24.02.2024, 22:12
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Bella Santiago și Barbara Isas au luat cu asalt scena, transformate în Ariana Grande și Nicki Minaj. Concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut show total în a doua gală din 24 februarie 2024.

Sambata, 24.02.2024, 21:55
Ultimele știri
x