Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Sore și Emma de la ZU, moment exploziv marca En Vogue. Cum sună celebra piesă „Free Your Mind”

Sore și Emma de la ZU și-au depășit emoțiile și au făcut show total în platoul emisiunii. Emoțiile și-au spus cuvântul în cazul concurentelor în a doua ediție de Te cunosc de undeva!.

Sore și Emma de la ZU la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Sore și Emma de la ZU și-au depășit emoțiile și au făcut show total în platoul emisiunii. Emoțiile și-au spus cuvântul în cazul concurentelor în a doua ediție de Te cunosc de undeva!. | Antena 1

Când au aflat că se vor transforma în En Voughe, Sore și Emma de la ZU abia așteptau să ajungă în sala de repetiții și să treacă la treabă. Cu toate acestea, odată ajunse și-au dat seama de angergura momentului, dar acest lucru nu le-a compleșit ci doar le-a ambiționat mai tare.

Sore și Emma de la ZU s-au transformat în En Vogue - Free your mind”

Pe lângă coregrafia energică și costume, Sore și Emma de la ZU s-au transformat cu totul, din interior. Mesajul puternic al piesei le-a transpus în poveste acesteia și au adus pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 18 un show exploziv.

Concurentele și-au scos toate armele pentru a le interpreta pe fetele de la En Vogue și au dat dovadă de femininate și putere, toate în același timp.

Sore și Emma de la Zu au lăsat departe emoțiile și au cântat celebra „Free Your Mind” și au emanat încredere pe scenă, iar publicul a izbucnit în aplauze.

„Doamne cât de greu a fost să cântăm această piesă! Să cânt și să dansez și să cânt cu timbrul lor, care este unul altul decât al nostru și sinceră să fiu, să țin pasul cu Sore. Dar atâta bucurie cum am avut pentru momentul ăsta. N-am sperat niciodată să îmi permit să cânt această piesă”, a izbucnit Emma de la ZU la finalul momentului.

Jurizare Sore și Emma de la ZU la Te cunosc de undeva! 17 septembrie

„Emma, tu ești foarte talentată, dar nu ai încredere în tine. Trebuie să mai lucrezi la încredere, dar ești foarte foarte talentată. Ești frumoasă, ai o vocea frumoasă”, i-a spus Andreea Bălan.

„Pot să am un moment de vulnerabilitate?”, a spus concurenta de la Te cunosc de undeva! emoționată. „Dacă eram singură, jur că nu-mi dădeam atâta interes, dar având-o pe Sore, care studiază muzică, n-am eu atâtea vacanțe, cât a studiat ea ore de canto, asta mă obligă foarte tare”, a mărturisit Emma de la ZU.

„V-ați născut pentru scenă. N-am ce face, eu sunt doar un umil privitor și nu pot decât să mă bucur de bucuria voastră”, a adăugat și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Jo și Liviu Teodorescu, show pe ritmuri aromâne cu piesa „Un Trandafir Crește La Fir... Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Connect-R și Shift, trasformare magistrală în James Brown - „It's A Man's Man's Man'...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x