Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, transformare excepțională în Adele. Cum au sunat live vocile lor

Zarug și Eliza Natanticu s-au transformat în Adele și au cântat „Set Fire to the Rain” în a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 20 aprilie 2024. Momentul lor a surprins cu adevărat.

imagine cu zarug si eliza natanticu la Te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Zarug și Eliza Natanticu s-au transformat în Adele la Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 20 aprilie 2024 | Antena 1

Zarug și Eliza Natanticu au făcut spectacol cu transformarea în Adele din a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 20 aprilie 2024. Concurenții transforming show-ului au pus în scenă un moment celebru al artistei de la Royal Albert Hall. Iată cum s-au descurcat.

Zarug și Eliza Natanticu s-au transformat în Adele și au cântat „Set Fire to the Rain” în a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20

Deși referința primită i-a speriat inițial, Zarug și Eliza au reușit un moment excepțional. Cei doi au intrerpretat hit-ul „Set Fire to the Rain” într-o manieră excepțională care i-a surprins atât pe colegii de la canapea, cât și pe jurați.

Fără coregrafie și doar cu vocile lor puternice, concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au strălucit transformați în Adele. Momentul a fost presărat și cu accente amuzante, însă.

„Flirtul” dintre Zarug și Mihai Petre a atras atenția pe parcursul interpretării piesei lui Adele și a stârnit hohote de râs la canapea.

Jurizare Zarug și Eliza Natanticu la Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024

„A fost o provocare uriașă pentru că este o piesă grea”, a precizat Cristi Iacob.

„Având în vedere că sunt ultimul care jurizez vreau să vă spun următorul lucru: „A fost cu moment. Cu m mare”, a spus Aurelian Temișan, ceea ce l-a contraritat pe Mihai Petre care a fost de altă părere.

Ulterior, jurații și concurentii au făcut schimb de locuri pentru a asculta jurizarea lui Mihai Petre la momentul lui Zarug și al Elizei.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Emi și Cuza, spectacol total marca Depeche Mode. Cum au cântat „Personal Jesus”... Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu au cântat în finlandeză, transformați în Erika Vikman și Kä...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x