Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Emi și Cuza s-au transformat în Wes și au suprins jurații cu interpretarea lor

Emi și Cuza s-au transformat în Wes și au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cei doi concurenți au reușit să surprindă pe toată lumea cu apariția lor.

emi si cuza la te cunosc te undeva sezonul 18 Galerie
Emi și Cuza s-au transformat în Wes și au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cei doi concurenți au reușit să surprindă pe toată lumea cu apariția lor. | Antena 1

Emi și Cuza au reușit o nouă transformare de zile mari la Te cunosc de undeva! sezonul 18, în ediția din 3 decembrie 2022. Mama și mătușa lui Cuza au fost prezente în platou.

Emi și Cuza, transformarea de zile mari la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cum au apărut în personajul Wes

Emi și Cuza au reușit să surprindă și de această dată cu transformarea lor, în Wes, pentru care au primit foarte multe complimente și felicitări din partea juraților.

Aceștia au avut parte de o transformare totală, cu make-up și costume, iar mama lui Cuza a fost un invitat surpriză în această gală, unde Cuza a fost foarte emoționat.

Jurații au ținut să le spună părerea lor sinceră cu privire la momentul creat de cei doi.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva! sezonul 18, 3 decembrie 2022

„M-a impresionat, da. Mereu în fața părinților rămânem copii. Eu sunt cucerită, iată că alături de colegul lui fac o echipă extraordinară. Ai avut o voce în falset, mi-a făcut o plăcere să vă am în acest sezon”, spune Ozana Barabancea.

„Foarte bun momentul, m-am ridicat în picioare. Vreau să ascult această piesă vara, sunteți foarte buni amândoi”, spune Aurelian Temișan.

„Foarte frumos momentul, v-ați jucat foarte bine. Caraghioși. Ați avut așa un mic sincron, în rest ați dansat asemănător, v-ați omogenizat. Imitați foarte bine, vă transformați foarte bine”, spune Andreea Bălan.

„Eu sunt pofticios, când văd oameni care joacă foarte bine, îmi vine să mă duc și eu să joc cu ei”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Feli și Nicolai Tand s-au transformat în Loli Phabay și au făcut spectacol pe sce... Te cunosc de undeva! 3 decembrie 2022. Connect-r și Shift s-au transformat în Smiley și Uzzi și au cântat „În lipsa mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x