Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Connect-R și Shift se transformă în membrii trupei 4 Non Blondes și cântă piesa What's Up

Connect-R și Shift au creat un moment inredibil pe scena emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 20, 30 martie 2024. Cei doi s-au transformat în 4 Non Blondes și au făcut show pe scenă.

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Connect-R și Shift se transformă în membrii trupei 4 Non Blondes și cântă piesa What's Up Galerie
Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Connect-R și Shift se transformă în membrii trupei 4 Non Blondes și cântă piesa What's Up | Antena 1

Connect-R și Shift au reușit să creeze un moment inedit pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, cu o transformare inegalabilă în trupa 4 Non Blondes care le-a ieșit foarte bine.

Cum s-au descurcat Connect-R și Shift în membrii trupei 4 Non Blondes la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 30 martie 2024. Cât de bine au cântat

Cei doi concurenți s-au descurcat foarte bine în rolul 4 Non Blondes, iar jurații au fost plăcut surprinși de reușita lor de pe scenă, unde au creat un moment superb.

Iată ce au ținut jurații să le spună după ce ei au finalizat numărul:

Jurizare Connect-R și Shift la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 30 martie 2024

„Dragii mei, ați avut de cântat o partitură deloc ușoară, nu ați cântat-o ca originalul. Dar mi-a plăcut cum ați venit cu energie. M-ați ridicat!”, spune Aurelian Temișan.

„OK, deci. Pe mine m-ar fi surprins să reușească o femeie să recreeze unu la unu. Dar eu am apreciaat că v-ați asumat textul. Ați avut această atitudine. Vă felicit. Vreau să vă potențez, vă felicit!”, spune Ozana Barabancea.

„Ce-mi faceți cu detaliile. Îmi sunteți extrem de simpatici. Pe de altă parte, vă spun sincer că sunteți singura pereche care mă face să regret că nu țineți 100% de detalii. Cel mai important detaliu cum începe videoclipul. Perfect sincron mergeați spre microfon”, spune Mihai Petre.

„Ca atitudine, Relu a fost mai atent la opturi, Shift mai puțin. Dar Shift evoluează de la gală la gală, ești implicat și se vede că îți place!”, spune Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Paula și Romică au creat un moment musical din Grease pe scenă, transformați în Joh... Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Ilona și Florin s-au transformat în Veronica și Motanul Dănilă, într-un moment amuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x